Asassins Creed Valhalla alınır mı?

Oyun sıkıcı hocam, kale temizleme gibi tekrar eden yan görevleri yapmayınca gelişemiyorsunuz ve ana hikayeyi de ilerletmekte zorlanıyorsunuz. Oyun o sıkıcı görevleri yapmaya mecbur ediyor ve sıkılıp bırakıyorsunuz. O oyunu bitirmek sabır ister.
Hocam benim 138 saatim vardı oyunda şahsen çok fazla sıkılmadım. Belki de haritasını ve o atmosferi sevdiğimden kaynaklı olabilir. Şahsen pişman olmadım.

Alınır bu fiyata daha ne olacak 1 paket sigara 100 TL zaten al açık dünyada gezer tozar görev yapar takılırsın ben de alacağım sepete ekledim.

Kaçırma al geç.

Alınır bence hatta vikinglere ve iskandinav mitine ilgin varsa kaçırma bence.

Anladım hocam, peki diğer oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz indirimdeki? Yine 150 liraya düşen oyunu var, isimler karışabilir kusra bakmayın, Odyssey gibi, veya 375 liralık Mirage gibi. Veya yaklaşık 80 lira olan asc 2 gibi. Bir sürü oyun var, hepsini alamam doğal olarak ama özellikle güzel olanları varsa kaçırmak istemem. Zaten asc dışında Miles Morales gibi oyunlarda var almak istediğim. Çok uzattım biliyorum ama bunlardan bağımsız son bir sorum var; Steam'de Resident Evil 4 remake, 12 dolara düşmüştü sizce değer mi, alınır mı? 480 lira sonuçta ama çok güzel diyenler var, hatta 1000 saati olan bir arkadaş bile görmüştüm yani...

Anladım hocam, peki diğer oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz indirimdeki? Yine 150 liraya düşen oyunu var, isimler karışabilir kusra bakmayın, Odyssey gibi, veya 375 liralık Mirage gibi. Veya yaklaşık 80 lira olan asc 2 gibi. Bir sürü oyun var, hepsini alamam doğal olarak ama özellikle güzel olanları varsa kaçırmak istemem. Zaten asc dışında Miles Morales gibi oyunlarda var almak istediğim. Çok uzattım biliyorum ama bunlardan bağımsız son bir sorum var; Steam'de Resident Evil 4 remake, 12 dolara düşmüştü sizce değer mi, alınır mı? 480 lira sonuçta ama çok güzel diyenler var, hatta 1000 saati olan bir arkadaş bile görmüştüm yani...
Ben gene Odyssey'de öneririm. Mesela Antik Yunan'a meraklıysan ve Yunan Mitolojisine direk öneririm yani. Hem haritası da inanılmaz büyük hani tüm Yunanistan var, gez dur. Mirage önermem zaten DLC olarak çıkacakmış da son anda tek bir oyun olarak piyasaya sürüldü. Hikaye tırt, Karakterler tırt, Haritası sevene güzel sevmeyene gene tırt. İyi bir oyun değil yani Mirage. AC2 istiyorsan al. Şuanki döneme göre çok eski bir oyun fakat gerek hikayesi, karakterleri ve özellikle gizliliği bence çok daha iyi çünkü abartı bir suikastçilik yok oyunda. Bildiğin temizinden sade suikatçisin orada. Bence 80 lira falansa kesinlikle bir şans ver ona.
Miles Morales çok arada kaldığım bir oyun önermek için. Ben oyunu tek oturuşta 8 saatte %100'e yakın bitirmiştim (oyunu %100 bitirmek için NG+ açman şart). Hikayesi eh fakat dövüş mekanikleri daha iyi bence öbür spiderman oyununa göre. Haritası karlı olduğu için güzel bir atmosfer yakalamış zaten. Yani dediğim gibi önermekle önermemek arasında kaldım çünkü aşırı kısa bir oyun hani sende benim gibi tek oturuşta bitirirsin zaten. Sana kalmış bu. Resident Evil 4 Remake'de kesinlikle öneririm. Resident evil oyunları arasında en iyilerinden biri net olarak.

Ben gene Odyssey'de öneririm. Mesela antik Yunan'a meraklıysan ve Yunan mitolojisine direk öneririm yani. Hem haritası da inanılmaz büyük hani tüm Yunanistan var, gez dur. Mirage önermem zaten DLC olarak çıkacakmış da son anda tek bir oyun olarak piyasaya sürüldü. Hikaye tırt, karakterler tırt, haritası sevene güzel sevmeyene gene tırt. İyi bir oyun değil yani Mirage. AC2 istiyorsan al. Şu anki döneme göre çok eski bir oyun fakat gerek hikayesi, karakterleri ve özellikle gizliliği bence çok daha iyi çünkü abartı bir suikastçilik yok oyunda. Bildiğin temizinden sade suikatçisin orada. Bence 80 lira falansa kesinlikle bir şans ver ona.
Miles Morales çok arada kaldığım bir oyun önermek için. Ben oyunu tek oturuşta 8 saatte %100'e yakın bitirmiştim (oyunu %100 bitirmek için ng+ açman şart). Hikayesi eh fakat dövüş mekanikleri daha iyi bence öbür Spider-Man oyununa göre. Haritası karlı olduğu için güzel bir atmosfer yakalamış zaten. Yani dediğim gibi önermekle önermemek arasında kaldım. Çünkü aşırı kısa bir oyun hani sende benim gibi tek oturuşta bitirirsin zaten. Sana kalmış bu. Resident Evil 4 Remake'de kesinlikle öneririm. Resident Evil oyunları arasında en iyilerinden biri net olarak.

Anladım hocam çok teşekkür ederim. Şu anlık kontrolcüm olmadığı için yüksek ihtimal Miles Morales'i almam herhalde. Onun dışında RE4 uzun zamandır istediğim bir oyundu fiyattan dolayı arada kaldım, sizde öneriyorsanız net bir şekidle alırım herhalde. Ayrı olarak da Odyssey, Origins, Valhalla vs. Assassin's Creed oyunlarından 1-2 tanesini alırım zaten uzun süre oyun oynayamıyorum bütün bunları bitirmem 3-4 ayımı alır o kadar sürede başka oyun alma ihtiyacımda kalmamış olur. Tekrardan teşekkür ederim çok yardımınız dokundu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı