@Mehmet ULUDAĞ@reptile Çalıntı olmaması veya olması beni ilgilendirmiyor. Çoğu hesaplara 1-2 yıldır girilmiyor zaten. Sonuçta piyasada böyle bir fiyat varken ben ucuzunu alırdım. Üzümünü ye bağını sorma. Hesabın mazisi beni ilgilendirmez.
25tl Steam wallet satın al yazdığında karşınıza internet siteleri çıkar birinden kredi kartıyla alınca size bir kod gelecek epostaniza siz bana kodu vereceksiniz bende oyunu sizin epostaniza girdirecegim şifre ve kullanıcı adınızı değiştirin oyuna sahip olacaksınız. E-posta hesabımi başka işlerde de kullandığım için böyle bir yol gerekti. İsterseniz team viever programı ile yapabiliriz.
Peki sizin calinti hesabi bilmem kac kurusa aldiginiz bizi neden ilgilendirsin? Hirsiz bir seyi calip ucuza satiyor diye biz de mi malimizi ucuza satacagiz?
@Mehmet ULUDAĞ@reptile Çalıntı olmaması veya olması beni ilgilendirmiyor. Çoğu hesaplara 1-2 yıldır girilmiyor zaten. Sonuçta piyasada böyle bir fiyat varken ben ucuzunu alırdım. Üzümünü ye bağını sorma. Hesabın mazisi beni ilgilendirmez.
MU2290@outlook.com Buradan mı halledelim?
Teşekkürler kod geldi steama ekleyim origin hesabıma sizin epostanızı kaydedeçeğim.
Hesap satıldı konu kilitlenebilir.