Satılık Satılık Origin Hesabı

@Mehmet ULUDAĞ @reptile Çalıntı olmaması veya olması beni ilgilendirmiyor. Çoğu hesaplara 1-2 yıldır girilmiyor zaten. Sonuçta piyasada böyle bir fiyat varken ben ucuzunu alırdım. Üzümünü ye bağını sorma. Hesabın mazisi beni ilgilendirmez.

25tl Steam wallet satın al yazdığında karşınıza internet siteleri çıkar birinden kredi kartıyla alınca size bir kod gelecek epostaniza siz bana kodu vereceksiniz bende oyunu sizin epostaniza girdirecegim şifre ve kullanıcı adınızı değiştirin oyuna sahip olacaksınız. E-posta hesabımi başka işlerde de kullandığım için böyle bir yol gerekti. İsterseniz team viever programı ile yapabiliriz.

@Mehmet ULUDAĞ @reptile Çalıntı olmaması veya olması beni ilgilendirmiyor. Çoğu hesaplara 1-2 yıldır girilmiyor zaten. Sonuçta piyasada böyle bir fiyat varken ben ucuzunu alırdım. Üzümünü ye bağını sorma. Hesabın mazisi beni ilgilendirmez.
Tercih sizin fakat herkes çalıntı hesap kullanmak istemeyebilir o bakımdan söyledim.
Bu işleri tam bilmiyorum nasıl yapacağımızı söyleyin steam'den mi yükleniyor nasıl oluyor söylerseniz yapıyım.
MU2290@outlook.com epostam dilerseniz oradan iletişime geçebiliriz.

Son düzenleme:
mail adresini yazarsanız kodu atıyım.
Kodu mail attım. Oradan dönüş yaparsınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı