Satılık P5KPL-AM SE Bilgisayar

VForVendetta

Hectopat
Yer
Ankara/Yenimahalle
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar genelde Bilgisayarımı Dizüstü olarak kullanıyorum veya telefondan giriyorum ve kullanmadığım. Bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. En fazla kaç TL eder acaba? :) (Konuyu yanlış yere açtıysam affola 2. El kısmına'da açılabilirdi fakat ben sadece bilgi alacağımdan buraya açtım.)

İşlemci: DualCore Intel Pentium 3.00 GHz
Ram: Kingston 2.00 GB DDR2-800
Anakart: ASUS P5KPL-AM SE
Ekran Kartı: ATI RADEON X1050 (Yazmaya utandım :))
Monitor: LG L194WT
(Arkadaşlar bilgisayarı FULL satmayı düşünüyorum monitör, kasa, ses sistemi, klavye, mouse, kasa içi donanımlar, vs.vs..
Teşekkür ederim herkese :D:like:

Monitör ve ram para edebilir. Gerisi hurda fiyatına gider :D :D :D
Ver çocuğun birine sevinsin :D
Bizim evin kullanılmayan odasında köşe taraflarda 37 ekran galiba bir TV vardı bunu hurdacıya satmıştım. Zamanında makul fiyata. :) Bunu da mı öyle yapsam :) 100 200 ne verirse :D

- - - Güncellendi - - -

Sene 2007 babam bilgisayarı en iyisinden alacağım demiş. Bilgisayar bilen biri değil. Arkadaşı ile almıştı o yılın hakkını vermiş mi? Sizce 7 yıldır kullanıyorum. Bir kere format atıldı. :D Oda virüs vardı herhalde. :D

Bizim evin kullanılmayan odasında köşe taraflarda 37 ekran galiba bir TV vardı bunu hurdacıya satmıştım zamanında makul fiyata :) bunu da mı öyle yapsam :) 100 200 ne verirse :D

- - - Güncellendi - - -

Sene 2007 babam bilgisayarı en iyisinden alacağım demiş bilgisayar bilen biri değil arkadaşı ile almıştı o yılın hakkını vermiş mi sizce 7 yıldır kullanıyorum bir kere format atıldı :D oda virüs vardı herhalde :D

O yıllarda 512MB ram olan bilgisayar kraldı. Ne diyorsun sen? :D
Dualcore işlemci 512MB ram ile PES2009 oynadım ben. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı