Satılık pentium 4 sistem

• Konuyu başlatan Sercan Yeşil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.586
S

Sercan Yeşil

Ziyaretçi
Arkadaşlar evdeki külüstürü emekliye ayırmaya çalışıyorum alan yok. Belki buradan alan çıkar. Onun dışında ben nerelere satabilirim fikri olan varsa söylesin. Fiyat olarak da kaça gider tahmini
? Yardım ederseniz. :D

Özelliklerini yazayım.
Pentium 4 3.00ghz.
2GB DDR2 ram.
Nvidia geforce 7300gs.
350 watt Asus TA series kasa.
160 GB samsung HardDisk.
LG dvd okuyucu var.
Anakart intel d9plrn.

Aslında burada satılmasını beklemiyorum. Yani demek istediğim kaça gider nereye gider nasıl gider. Yardım etmeniz amaçlı açtım. Alan olursa tabi bakarız. :D

- - - Güncellendi - - -

@son_goku

Arkadaşlar evdeki külüstürü emekliye ayırmaya çalışıyorum alan yok. Belki buradan alan çıkar. Onun dışında ben nerelere satabilirim fikri olan varsa söylesin. Fiyat olarak da kaça gider tahmini
? Yardım ederseniz. :D

Özelliklerini yazayım.
Pentium 4 3.00ghz.
2GB DDR2 ram.
Nvidia geforce 7300gs.
350 watt Asus TA series kasa.
160 GB samsung HardDisk.
LG dvd okuyucu var.
Anakart intel d9plrn.

Aslında burada satılmasını beklemiyorum. Yani demek istediğim kaça gider nereye gider nasıl gider. Yardım etmeniz amaçlı açtım. Alan olursa tabi bakarız. :D

- - - Güncellendi - - -

@son_goku
100-250 arası ama tavsiyem etrafında bilgisayarı olmayan birine hediye etmen.

Bence bilgisayarı olmayan bir okula verebilirsin.

Beyler birine satsak olmaz mı yav. :D Yeter ki gitsin. Bunu satmadık mı bana yeni sistem toplamanın önü açılmıyor. :eek:

Bilgisayarı istersen en yakınındaki bir okula bağışlayabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satmaya satarsın ama 150-200 civarına. Ayrıca alacak birisini bulmak kolay olmayabilir. Belki bakkallar alabilir. Kasayı al bakkalları dolaş. Özelliklerini bilmiyorum dersen pahalıya satarsın :) Tabi bakkalın bilgi derecesine bağlı :D

Technopatta alan kimsenin çıkmayacağını bilde :) 2. el siteleri var orada deneyebilirsin. Ayrıca parça parça da satabilirsin.

Ben bilgi amaçlı açmıştım zaten buradaki hiç kimse almaz. :cool: Hepsi technopat mezunu bilgililer. :D :D

- - - Güncellendi - - -

Ve asrın hareketini yaparak sahibinden.com a ilan açtım. :D 200tl. :D Alan olmaz kesin. Boş uğraşıyorum. :D Neyse :D Zamana bırakalım hele bir şeyler olacağı kesin. :D Power point falan kaldırmıyor ki okula bağış yapayım. :cool:

Daha kötü sistemlerde bile kaldırıyor. Eğer tek sebebin buysa ben kaldırttırırım onu :D

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı