Cihat Cemal Özdemir Hectopat Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2015 #11 burakterdi dedi: Hocam hdd ram ve islemciyi 400 tl yapın gelip alayım elden istediğiniz yerden Hocam ben direk size telefonum vereyim ordan konuşalım 05343510998 Genişletmek için tıkla... Whatsapp tan yazdim size
burakterdi dedi: Hocam hdd ram ve islemciyi 400 tl yapın gelip alayım elden istediğiniz yerden Hocam ben direk size telefonum vereyim ordan konuşalım 05343510998 Genişletmek için tıkla... Whatsapp tan yazdim size
BARON™ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Yer Papua Yenigine Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2015 #12 • Hocam anakartın kutu içeriği , faturası mevcut mudur? Ayrıca fiyat belirtirseniz H81M-Plus arayışındayım.
• Hocam anakartın kutu içeriği , faturası mevcut mudur? Ayrıca fiyat belirtirseniz H81M-Plus arayışındayım.
Cihat Cemal Özdemir Hectopat Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2015 #13 BARON™ dedi: • Hocam anakartın kutu içeriği , faturası mevcut mudur? Ayrıca fiyat belirtirseniz H81M-Plus arayışındayım. Genişletmek için tıkla... Anakartin kutu icerigi ayna, sata kablolari ve driver cdsidir. Kutuyu atmisimdir muhtemelen ama fatura mevcuttur. 145 Tl ye veririm.
BARON™ dedi: • Hocam anakartın kutu içeriği , faturası mevcut mudur? Ayrıca fiyat belirtirseniz H81M-Plus arayışındayım. Genişletmek için tıkla... Anakartin kutu icerigi ayna, sata kablolari ve driver cdsidir. Kutuyu atmisimdir muhtemelen ama fatura mevcuttur. 145 Tl ye veririm.
Murat Soytürk Hectopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 73 Yer İstanbul Pendik Esenyalı Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #14 Tek olarak rami satıyormusunuz ? Satarsanız fiyat nedir.
Cihat Cemal Özdemir Hectopat Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #15 Murat Soytürk dedi: Tek olarak rami satıyormusunuz ? Satarsanız fiyat nedir. Genişletmek için tıkla... işlemci, ram ve hdd için @burakterdi arkadaşla anlaştım eğer anlaşma iptal olursa yazarım buraya.
Murat Soytürk dedi: Tek olarak rami satıyormusunuz ? Satarsanız fiyat nedir. Genişletmek için tıkla... işlemci, ram ve hdd için @burakterdi arkadaşla anlaştım eğer anlaşma iptal olursa yazarım buraya.
birologuz Hectopat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2015 #16 İşlemci , anakart , ram kaça olur ? Hala satılıksa.