Kardeşim ben de bilgisayar diziyorum. İşlemcimi Ryzen 5 1400 aldım o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. 4 ay daha garantisi var ve 1 sene kullanılmadı hala topladığım için. Eğer kafa kafaya takas edersek üstüne belirttiğiniz miktarda para verebilirim tabi makul bir fiyat olursa.Sahibinden e ilan koymayı düşünüyorum akşam. Okuldayım şuan. Parçaları ayrı ayrı mı koysam acaba ve indirimle koyabilirim belki.
Takas düşünmüyorum.Kardeşim ben de bilgisayar diziyorum. İşlemcimi Ryzen 5 1400 aldım o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. 4 ay daha garantisi var ve 1 sene kullanılmadı hala topladığım için. Eğer kafa kafaya takas edersek üstüne belirttiğiniz miktarda para verebilirim tabi makul bir fiyat olursa.
Evet monitörsüz ama sıfırdı.Takas düşünmüyorum.
Monitörsüz toplarsın kardeşim.
Bunu yapmayın işte arkadaş normal fiyat yazmış. herkesin 100 TL'ye sattığı oyuna 350 TL isteyip gelip burada başkasının satışını baltalıyorsunuz. Haksızlığa gelemiyorum. Ciddi alıcı olan pazarlık yapar böyle şeyler gerçekten ayıp.Evet monitörsüz ama sıfırdı.
Monitörün tek fiyatı ne kadar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.