Satılık Satılık Ryzen 5 1500X Sistem ve AOC G2460PF Monitör

Sahibinden e ilan koymayı düşünüyorum akşam. Okuldayım şuan. Parçaları ayrı ayrı mı koysam acaba ve indirimle koyabilirim belki.

Sahibinden e ilan koymayı düşünüyorum akşam. Okuldayım şuan. Parçaları ayrı ayrı mı koysam acaba ve indirimle koyabilirim belki.
Kardeşim ben de bilgisayar diziyorum. İşlemcimi Ryzen 5 1400 aldım o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. 4 ay daha garantisi var ve 1 sene kullanılmadı hala topladığım için. Eğer kafa kafaya takas edersek üstüne belirttiğiniz miktarda para verebilirim tabi makul bir fiyat olursa.

Takas düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ram'i ayrı satmayı düşünürseniz fiyatı nedir?

300 TL
Fiyatları ayrı ayrı yazacağım akşam gönderiye.

Evet monitörsüz ama sıfırdı.
Monitörün tek fiyatı ne kadar?
Bunu yapmayın işte arkadaş normal fiyat yazmış. herkesin 100 TL'ye sattığı oyuna 350 TL isteyip gelip burada başkasının satışını baltalıyorsunuz. Haksızlığa gelemiyorum. Ciddi alıcı olan pazarlık yapar böyle şeyler gerçekten ayıp.
Üstelik fiyat normal.
Sırf o monitörü 1550 TL den aşağı alamazsın, arkadaş 1-2 günlük ürünler olduğunu söylüyor.
Rahat bırakın, almayı düşünenler yazsın.

Monitör 1300TL arkadaşlar dediğim gibi ürünlerin hiçbirini kullanamadım bile o yüzden. Adamın bir yıl kullanıp sattığı ürünle benim sattığım bir değil. Sonra gelip şaka gibi falan yazıyorsunuz.
Arkadaşlar PSU'yu koymamışım. Bu fiyata PSU da dahil. PSU'yu ana gönderiye ekliyorum.

Son düzenleme:
Alıcı değilim ama bir arkadaşım kasa toplamak istiyor, fiyatlara bakmak istedim. Lakin ikinci elde yapılan en büyük hata ürünler 1 saatlik bile olsa artık ikinci eldir bunlar. Yapacak birşey yok.
örnek vermek gerekirse işlemci 1100TL civarına satılırken kimse ikinci ele 950 vermek istemez.
950 yi nakit veriyorsun ama taksitle yakın bir paraya almak da var.

SSD nin sıfır fiyatı sizin istediğinizden daha ucuz mesela. Çok kafa karıştırıcı bir ilan.

1500x 1095,12
b350 499
8gb 3000 ram 319
adata ssd 184
1tb 267
kasa 225
power 286
monitör 1479,72

Sıfır bulduğum en ucuz fiyatlar bunlar tamam ürünleriniz 12 saatlik olabilir eyvallah ama sizden alınması gibi bir riske girilmesi için fiyatınızın biraz daha uygun olması lazım. Birincisi İstanbul'da değilsiniz bilgisayar piyasasının kalbi İstanbul ve İstanbul'da çok çok daha kolay satış ve alış imkanı var. Samsun'da bu ürünleri satabileceğinizi bile düşünmüyorum ölü fiyat olmadığı sürece. İkinci kısım ise tamam Samsun'dasınız ama bide işin güven kısmı var. GET ile zaten satamazsınız bide komisyon binecek sıfır fiyatıyla denk olacak oda sıkıntı. Yani durum parlak değil bana kalırsa ya büyük şehirlerde olan tanıdığınız vs. varsa parçaları ona yollayın fiyatıda biraz daha indirip koyun gelen arkadaşa versin tanıdığınız alsın parayı yollasın size en mantıklı bu geliyor aklıma şuan için. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…