[SATILIK] Snopy V5H Direksiyon Seti

qweqweee

Kilopat
Katılım
5 Temmuz 2013
Mesajlar
2.692
Makaleler
4
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, 13 gün aldığım direksiyon setini satmam lazım. Neden derseniz, ben yazın toplayacağım bilgisayarı babam birden para verdi git topla dedi. Benimde aptal kafam para mı gidip direksiyona verdim. Şuan eksik var, onun için satıyorum. Üründe herhangi bir kırık, çizik yok. Sadece düz giderken hafiften sağa veya sola kırıyor. USB takıp, çıkarınca düzeliyor. Zaten 13 günlük satmadan önce teknik servise de yollarım.

Snopy V5H Pc Uyumlu Titreşimli Direksiyon - Vatan Bilgisayar

Telefon kameram kötü olduğu için ve tablette akşam kötü çektiği için şimdi resim koyamayacağım. Yarın resimleri de eklerim. Satış İzmir içi elden teslim edebilirim. Kargoya çok da güvenemiyorum. Onun için sadece İzmir içi satacağım.

Vatan'da ki fiyatı 96 TL aldığımdan beri 6-7 kez oynamışımdır. Onun için 80 TL satacağım. Daha fazla düşemem 13 gün için zarara girmek istemiyorum.
 
Bende bu setin eski modeli var. 7 senedir tık etmedi daha. :)

Benim şuan ki bilgisayarım kötü olmasa imkanı yok satmam. NFS2, ETS2 filan oynayabiliyorum. Arkadaşımda aynı setten aldı. Çocuk City Car Driving filan oynuyor. Benim evdekini kullanmayıp onlara gidiyorum :)
 
Şöyle bir şey söylemeliyim ki 96 TL 'ye sıfırı varken kendi adıma da söylüyorum 80 TL'ye 2. el almam. Tamam çok çok temizdir inanırım ama kimse almaz.
 
Şöyle bir şey söylemeliyim ki 96 TL 'ye sıfırı varken kendi adıma da söylüyorum 80 TL'ye 2. el almam. Tamam çok çok temizdir inanırım ama kimse almaz.

Haklısın ama zaten İzmir içi satacağım. Evine kadar götüreceğim. 16 TL kar, kardır.

Onu 60-70 TL'ye satabilirsin. Çünkü 6-7 kere oynaman yine 2.el olduğunu değiştirmiyor.

Haklısın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı