Arkadaşlar, konudada belirttiğim gibi bundan 2-3 yıl önce malum bir sitede cok ucuz bir fiyata 15 20 liraya Steam hesabımı satmıştım. Şimdi çok pişman oldum, içerisinde 2 3 yıllık envanterim vardı. Şimdi geri almak istiyorum Steam'e yazdım ama geri alırsam bir sıkıntı cıkar mı? Dava falan edilebilir miyim, yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar, konudada belirttiğim gibi bundan 2-3 yıl önce malum bir sitede cok ucuz bir fiyata 15 20 liraya Steam hesabımı satmıştım. Şimdi çok pişman oldum, içerisinde 2 3 yıllık envanterim vardı. Şimdi geri almak istiyorum Steam'e yazdım ama geri alırsam bir sıkıntı cıkar mı? Dava falan edilebilir miyim, yardımcı olur musunuz?
Sanmıyorum e postayla beraber verdiyseniz çoktan değiştirmiştir ve hesap onun olmuştur adamı bulup ondan istediğinizi düşünsek bile adam kim bilir ne kadar harcama yapmıştır geri almanız imkansız.
Hesabı ilk oluşturduğunuzda kullandığınız bilgilere sahipseniz alırsınız fakat ne kadar etik bir davranış olur orasını siz düşünün artık. Satın alan kişi belki de hesaba bir sürü para yatırdı ve oyun aldı. Şimdi kalkıp hesabı elinden almanız pek doğru olmaz.
Bu yaptığınız öncelikle suç adam almış o kadar geri istiyorsunuz ama evet desteğe geçseniz çalındı diye yardımcı olurlar ama bu yaptığınız adamlık değil.
Düşünsenize abi birinden hesap almışsın aradan 2-3 sene geçmiş. Hesabı kendi kafana göre düzenlenmiş ve ekstra para yatırmışsın. Adamın kafasına esiyor ve hesabı geri almak istiyor. Dolandırıcılık değil de ne bu şimdi?