Satılmış Steam hesabı geri alınabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Burak Hacıoğlu

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, konudada belirttiğim gibi bundan 2-3 yıl önce malum bir sitede cok ucuz bir fiyata 15 20 liraya Steam hesabımı satmıştım. Şimdi çok pişman oldum, içerisinde 2 3 yıllık envanterim vardı. Şimdi geri almak istiyorum Steam'e yazdım ama geri alırsam bir sıkıntı cıkar mı? Dava falan edilebilir miyim, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, konudada belirttiğim gibi bundan 2-3 yıl önce malum bir sitede cok ucuz bir fiyata 15 20 liraya Steam hesabımı satmıştım. Şimdi çok pişman oldum, içerisinde 2 3 yıllık envanterim vardı. Şimdi geri almak istiyorum Steam'e yazdım ama geri alırsam bir sıkıntı cıkar mı? Dava falan edilebilir miyim, yardımcı olur musunuz?

Bu nitelikli dolandırıcılığa giriyor hocam. İş işten geçmiş artık.

Hocam yaptığın etik değil. Ayrıca satarken kullanıcı sözleşmesini onayladıysan dava açılır.

Sanmıyorum e postayla beraber verdiyseniz çoktan değiştirmiştir ve hesap onun olmuştur adamı bulup ondan istediğinizi düşünsek bile adam kim bilir ne kadar harcama yapmıştır geri almanız imkansız.

Hesabı ilk oluşturduğunuzda kullandığınız bilgilere sahipseniz alırsınız fakat ne kadar etik bir davranış olur orasını siz düşünün artık. Satın alan kişi belki de hesaba bir sürü para yatırdı ve oyun aldı. Şimdi kalkıp hesabı elinden almanız pek doğru olmaz.

Bu yaptığınız öncelikle suç adam almış o kadar geri istiyorsunuz ama evet desteğe geçseniz çalındı diye yardımcı olurlar ama bu yaptığınız adamlık değil.

Steam'e yazdıysanız zaten hesap banlanacak büyük ihtimalle.

1684011502223.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı