Satın alınan hesabı sattım ve çalındı

oggomam

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle olayı anlatayım.
Ben İtemsatış üzerinden hesap aldım ucuzdan alıp yüksek fiyata satıyordum 250 TL'den 570 TL'ye sattım ve hesabı 4 ay oynadım oyle sattım.
Sattığım kişide 2 oynadı ve hesap geri alındı dedi dava edeceğim falan dedi bende mesajlarda hesap çalınırsa bilgileri girerik demişim Valorant desteğe yazdım ama hesap geri verilmedi ve şu anda parayı geri ver diyor ve karakola gideceğim diyor bende git dedim birkaç gundur boyle tehdit ediyor dün de ısrarla git dediğim için bu hafta gideceğim dedi.

Yani bu olayda gitti diyelim benim ne yapmam gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam durumun gerekli kanıtlarını alın, İtemsatış fatura kesiyor diye biliyorum. Kendisine durumu açıklayın ve sizin elinizde olmadığını anlatın, iki ay oynamış zaten sorun çıkmamış eğer bir problem olacak olsaydı iki ay önceden olurdu. Gerekli kanıtları alırsanız problem çıkacağını zannetmiyorum. Sonuç olarak hesabı siz de başkasından satın aldınız ve başkasına sattınız, her şey faturalı ve kanıtlı.

Ben İtemsatış üzerinden hesap aldım ucuzdan alıp yüksek fiyata satıyordum 250 TL'den 570 TL'ye sattım ve hesabı 4 ay oynadım oyle sattım.
Sattığım kişide 2 oynadı ve hesap geri alındı dedi dava edeceğim falan dedi bende mesajlarda hesap çalınırsa bilgileri girerik demişim Valorant desteğe yazdım ama hesap geri verilmedi ve şu anda parayı geri ver diyor ve karakola gideceğim diyor bende git dedim birkaç gundur boyle tehdit ediyor dün de ısrarla git dediğim için bu hafta gideceğim dedi.

Zaten hesap alım satımı yasak hiçbir şey olmaz merak etme.

Eğer hesabı siz geri çektiyseniz umarım ceza alırsınız. Onun dışında Valorant'a kayıtlı olduğun ilk mailinden kanıtlayabilirsin. O mailden ticketlara girerek.

Zaten hesap alım satımı yasak hiçbir şey olmaz merak etme.

Yasak ancak Valorant destek vermiyor sadece bir mahkemeye giderse bu bir dolandırıcılık suçudur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı