Satın alınan replika kol kutusu olmadan iade edilebilir mi?

Umutoiz0

Femtopat
Daha fazla  
İnternetten 2-3 gün önce çakma bir kol almıştım ve maalesef kutusunu attım. Ama hem görseldekiyle aynı gelmediğinden hem de R2 tuşunun gevşediğinden kolu iade etmek istiyorum ayrıca hoparlör çalışmıyor. Bu kolu iade edebilir miyim?

İnternetten 2-3 gün önce çakma bir kol almıştım ve maalesef kutusunu attım. Ama hem görseldekiyle aynı gelmediğinden hem de R2 tuşunun gevşediğinden kolu iade etmek istiyorum ayrıca hoparlör çalışmıyor. Bu kolu iade edebilir miyim?
Maalesef ancak aldığın ürünlerin orijinal/asıl kutularını her zaman saklaman gerekiyor. Bu olmadan iade etmeye çalışırsan kabul edilip edilmeyeceği tamamen satıcının tercihine bakıyor. Ben satıcı olsam kutusu olmadığı için zarar etmemek için hazır elimde geçerli gerekçe de varken kabul etmez geri gönderirdim. Hoparlörü bozuk olduğu için tamir amaçlı gönderecek olsan dahi kutusu olmadığından dolayı farklı bir ürün olabileceğini öne sürerek kabul etmeyebilir.

Ancak bu duruma bazı istisnalar olabiliyor, örneğin satıcısı Amazon ise kendileri kabul edebiliyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı