Satın alınan Steam hesabı geri alınabilir mi?

K Emre

Megapat
Merhaba 10 yıllık bir Steam hesabı satın aldım içi boş herhangi bir key veya satın alım yapılmamış oyun oynanmamış. Üzerine kayıtlı mail adresi verildi bütün bilgileri değiştirdim guard aktif ettim Witcher 1 ve 2'yi satın aldım. Yani ilk ödemeyi ben yaptım. Bu hesap sadece ilk maille geri alınabilir mi? Satın aldıgım kişi ilk maili yok dedi 3 yıldır bana verdiği mail adresiyle duruyor dedi. TR bölgesi hesap falan dedi. SS'de koyayım.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Nedense dün gecenin bir vakti hesabımda Idle Master kullandığım için hesabı kirli hissettim bu hesabı aldım şimdi de bu hesabı kirli hissediyorum diye yeni sıfırdan hesap kurmayı düşünüyorum. Sanırım kafayı yiyeceğim :D

İçi boş bir hesap satın almanızın sebebi ne?

İnsanların böyle eski hesapları aldığını bilsem kendiminkini satardım yaklaşık 8 senelik hesap çok fazla olmasa da oyunda var.
Hocam benim ana hesapta 7 yıllık 2013'te açtığım hesapta var ama bunlarda VAC ban vardı 2015'te CS indirimle 12,50 TL'ye satılıyordu alıp hile kullanmıştım. Linçlemeyin lütfen pişmanım. :D

Arkadaşlar Steam hesabı kişiye özeldir. Kişinin kendi üzerine kurulur hesap. Kendin kurmak yerine neden satın aldığını anlayamadım doğrusu. Hesabın boş olduğunu söylüyorsun ve hesap eski. Steam hesabı almak veya satmak suçtur Valve kendisi söylüyor bunu. Eğer anlaşılırsa büyük ihtimal hesabın kapanır. Zaten hesap satanların %90'ı dolandırıcı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı