Satın alınan Valorant hesabı geri alınır mı?

SPEAZCHY

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD
Merhaba, bundan 7 ay önce Valorant Gece Pazarı hesabı aldım ve hesaba bu süreçte hesaba 2 bin TL'ye yakın bir tutar yatırdım ancak şöyle bir korkum var, hesap giderse diye hesabı aldigımda ilk antrenmanı ben yaptım. Yani hesaba daha once hiç girilmemis oyun bile acilmamisti. Saticiya sordugumda hesabi rastgele maillerle olusturduklarini ve apilerle hesabin Gece Pazarı'na bakıp sattiķlarini soylemisti. Sizce hesaba bir şey olma ihtimali var mi? Bu arada hesabin maili dogrulanmamisti satici rastegele maille olusturdugu icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bundan 7 ay önce Valorant Gece Pazarı hesabı aldım ve hesaba bu süreçte hesaba 2 bin TL'ye yakın bir tutar yatırdım ancak şöyle bir korkum var, hesap giderse diye hesabı aldigımda ilk antrenmanı ben yaptım. Yani hesaba daha once hiç girilmemis oyun bile acilmamisti. Saticiya sordugumda hesabi rastgele maillerle olusturduklarini ve apilerle hesabin Gece Pazarı'na bakıp sattiķlarini soylemisti. Sizce hesaba bir şey olma ihtimali var mi? Bu arada hesabin maili dogrulanmamisti satici rastegele maille olusturdugu icin.
Korkmayın alamazlar bir oyun bile girmemişler adamlarda ne kanıtı var?

Dostum moralinin bozmayayım ama alınıyor hesabın doğum tarihini ilk kuruldu maili falan satıcı biliyorsa alıyor Valorant sitesi üzerinden ticket açıp hesabım çalındı deyip o hesap kurulurken ilk bilgileri girip birkaç ay sonra hesabın şifresini değiştirmelerine izin veriliyor sonnra satıcıda şifreyi değiştirip hesabı tekrar üzerine alıyor ve yatırdığın parayla hesabı daha pahalıya satıyor ben yaşadım 2 kere aldım ve 2 kere hesabı aldılar 2K yatırmıştım bende

Dostum moralinin bozmayayım ama alınıyor hesabın doğum tarihini ilk kuruldu maili falan satıcı biliyorsa alıyor Valorant sitesi üzerinden ticket açıp hesabım çalındı deyip o hesap kurulurken ilk bilgileri girip birkaç ay sonra hesabın şifresini değiştirmelerine izin veriliyor sonnra satıcıda şifreyi değiştirip hesabı tekrar üzerine alıyor ve yatırdığın parayla hesabı daha pahalıya satıyor ben yaşadım 2 kere aldım ve 2 kere hesabı aldılar 2K yatırmıştım bende.

Hocam satıcı +100 başarili islemi var oyle olsa herkesin hesabı alirdi şu an hiç kimse bir sorunla karsilasmamislar.

Benim bugün 1800 lira yatirdigom hesap 9 ay sonra geri cekildi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı