Satın alınan Valorant hesabını satıcı mail'le geri alabilir mi?

alperentozer

Femtopat
Daha fazla  
İtemci veya GameSatış üzerinden Valorant hesabı alacağım. duyumlarıma göre satan kişi ilk mail onda olduğu için her türlü hesabı geri alabiliyormuş, bu doğru mu? Ben adamla şöyle anlaştım; adam hesabı satarım diye mailimi de boş mail yaptım, ilk mailini de senin üstüne yapacağım diyor yani ilk mail de benim üstüme geçecek. o maili sonradan alma şansı var mı veyahut adamın vereceği mailin ilk mail olduğunu nereden bileceğiz? Ya değilse? Sonuçta son mail neyse o gözükür

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk maili verdiğini bilemezsiniz ki. Ayrıca evet geri çekebilir hesabı.

Valorant hesap satışı yasak değil mi?

Artı -1 Eksi
Riot'a tek ticket atmasına bakar, bazı sorular soruyorlar eğer doğru cevaplar ise hesabı geri alıyorlar. Örnek olarak "hesapta yapılan ilk satın alma işlemi nedir?".
Valorant hesap satışı yasak değil mi?

Riot hesaplarında alım, satım, hediye etmek ve takas gibi şeyler yapılması yasaktır tespit edilirse hesap süresiz olarak uzaklaştırılır.

Maili doğrulanmış hesapları satın alma, doğrulanmamış hesapları alman daha iyi.

İllaha alıcam diyorsan, güvenilir bir satıcıdan almaya çalış. Başarılı satış işlemi yüksek olanlardan.

İlk maili verdiğini bilemezsiniz ki. Ayrıca evet geri çekebilir hesabı.
Bir mailin ilk mail olup olmadığı gelen kutusundaki "Hoş Geldin Ajan" mailinden anlaşılır. Eğer o mail varsa ve o mailin içeriğindeki hesabın kullanıcı adı doğruysa bu mail ilk maildir.

İlk mail devredilmez, geçirilmez. İlk mailli satış yapıyorsa hesabı satarken yanında ilk maili şifresiyle birlikte teslim eder ve siz de tel no, kurtarma adresi gibi şeyleri kendinize geçirirsiniz. İlk mailsiz hesap alacaksanız güvenilir ve yardımcı olan bir siteden KESİNLİKLE site üzerinden satın alın. IBAN, İninal, Papara'ya yönlendirirse satıcı rahatlıkla geri alabilir ve site de bu durumda size hiçbir şekilde yardımcı olmaz.

Başka sorularınız varsa yardımcı olabilirim.

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için . Yani ilk mail olduğunu anladıktan sonra o mailin şifresini değiştirip doğrulama kodlarını kendi üstüme yapsam hesabı geri alamazlar değil mi ?

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için . Yani ilk mail olduğunu anladıktan sonra o mailin şifresini değiştirip doğrulama kodlarını kendi üstüme yapsam hesabı geri alamazlar değil mi ?
Hayır, alamazlar. Bu yüzden ilk mailli almanızı tavsiye ediyorum. İlk mailsiz alacaksanız da GamerMarkt gibi satış sonrası geri alınma/çalınma durumları yaşandığında size destek olacak firmaları tercih etmenizi öneririm. GamerMarkt'ta satış sonrası tüm sorumluluk satan kişiye ait oluyor ve hesap geri alınırsa satan adamla fazlasıyla bir uğraşıyorlar. Sorun çözüm bulmazsa da hukuki süreci bizzat kendileri başlatıp avukat desteği veriyorlar.

bişey sorucam item satışdan hesap alacağım adam bana ilk mailini veremezmiş ama benim mailini değiştirebileceğimi söylüyor.Ben maili değiştirdikten sonra adam hesabı ilk maille geri alabilir mi

Evet, hesabı sizden geri alması bir ticket'ına bakar. İlk mailsiz hesap asla ve asla almayınız. Alacaksanız da GamerMarkt gibi satış sonrası alıcının tarafında olan, bir sorun olduğunda işi hukuki sürece kadar götüren, ilgili siteleri tercih edin. İtem Satış'tan alıyorsanız kesinlikle ilk mailiyle almanızı öneririm.

Bir mailin ilk mail olduğunu o maile hesap açıldığında Valorant tarafından gelen "Hoş Geldin Ajan" mailinden anlayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…