Satın alınılan ürün iade alınmalı mı?

527998

Decapat
Evde uzun zamandır aldığım ama kullanmadığım Mi Band 5 akıllı bileklik vardı ben de Sahibinden'e koydum dün bir arkadaş geldi aldı ben bilekliğimin sıkıntısız olduğundan eminim zaten satmadan önce evde saati %100 şarj edip bilekliği de sıfırlayıp öyle teslim ettim alıcıya, satıcıya istersen bilekliği cihaz ile eşleyebilirsin istediğin gibide test edebilirsin dedim fakat o kutuyu üstünden açtı bilekliğin içinde olduğundan emin olduktan sonra kutuyu geri kapattı alışveriş nakit olarak gerçekleşti ve bu gece yazmış saatin bildirimleri tam gelmiyormuş WhatsApp'dan ve sistem bildirimleri düşüyormuş fakat diğer bildirimler düşmüyormuş bu zaten tamamen saçma uygulama ayarlarını yanlış yaptığını söyledim sonra tekrar bu sefer de bu bilekliğin titreşimi çalışmıyor gibisinden şeyler yazdı ben sattığım maldan eminim bileklik sıkıntısızdı şimdi nasıl bir yol izlemem gerek?

Evde uzun zamandır aldığım ama kullanmadığım Mi Band 5 akıllı bileklik vardı ben de Sahibinden'e koydum dün bir arkadaş geldi aldı ben bilekliğimin sıkıntısız olduğundan eminim zaten satmadan önce evde saati %100 şarj edip bilekliği de sıfırlayıp öyle teslim ettim alıcıya, satıcıya istersen bilekliği cihaz ile eşleyebilirsin istediğin gibide test edebilirsin dedim fakat o kutuyu üstünden açtı bilekliğin içinde olduğundan emin olduktan sonra kutuyu geri kapattı alışveriş nakit olarak gerçekleşti ve bu gece yazmış saatin bildirimleri tam gelmiyormuş WhatsApp'dan ve sistem bildirimleri düşüyormuş fakat diğer bildirimler düşmüyormuş bu zaten tamamen saçma uygulama ayarlarını yanlış yaptığını söyledim sonra tekrar bu sefer de bu bilekliğin titreşimi çalışmıyor gibisinden şeyler yazdı ben sattığım maldan eminim bileklik sıkıntısızdı şimdi nasıl bir yol izlemem gerek?

Kontrol etme şansı vermişsiniz. Hiç cevap vermeyin. Alırken kontrol etseydi. Tahminen yerine bozuk bir ürün verecek.

Arkadaş uygulamadan ayarlamayı becerememiş sizin bir suçunuz yok burada. Mi Band 5 nasıl kurulur, uygulama bildirimleri nasıl açılır tarzı bir rehber bulup atın daha da uğraşmayın bence.

Hiç cevap dahi vermeyin siz ürününüzden eminseniz içinizde rahat olur. Zaten istediği yere de şikayetde bulunmak istese kanıtlayamaz şikayet talebi dahi açamaz. İçiniz rahat olsun böyleleriyle hiç uğraşmayın.

Ürünü aldığı için pişman olmuş ve bahane üretiyor gibi gözüküyor.
Bencede öyle

Hocam cihazı kontrol ederek, elden almış sonuçta. Bir cevap vermeyin. Verecekseniz de “kontrol ettiniz, elden aldınız, bu konuda ürünün sorunsuz olduğundan eminim. Yapabilecek bir şeyim yok, kusura bakmayın” cevabını verin geçin.

Mi Band 5'te SMS ve WhatsApp dışında bildirim gelmiyor ki .d sizi silkelemeye çalışmış

Mi Band 5'te SMS ve WhatsApp dışında bildirim gelmiyor ki. D sizi silkelemeye çalışmış.

Eklediğiniz tüm uygulamalar geliyor bu Mi Band 4'te bile var. Siz de laf söylemek için gereksiz yükselmişsiniz :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı