Satış için hangi site kullanılmalı?

Sameett

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

AMD Ryzen 5 9600X 3.90 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 4nm İşlemci(Tray)

MSI Pro B650M-B 6800MHz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart

Kingston 32GB(2x16) Beast Black EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Ram

Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000 MB-Yazma 4000 MB M.2 SSD

DeepCool AK400 Digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Bir risk alacağım ve ürün satışı yapacağım. Shopify veya Shopier hangisini kullanmalıyım güvenlik ve kolaylık açısından?
Vergi işleri falan nasıl oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir risk alacağım ve ürün satışı yapacağım. Shopify veya Shopier hangisini kullanmalıyım güvenlik ve kolaylık açısından?
Vergi işleri falan nasıl oluyor?

Shopier neredeyse herkes tarafından kullanılıyor. Ve galiba Shopify paralı üyelik ile çalışıyor. Karar sizin.

Vergiyi kendin beyan edip ödemem lazım yoksa ileride basın ağrıyabilir,
Shopier arayüzü daha basit ve kolaydır.
Shopify için direkt web sitesi üzerinden satış yaparsın başlangıç için Shopier'den başlayabilirsin komisyon oranı çok düşüktür tek yapman gereken içerik üretip insan çekmek.

Vergiyi kendin beyan edip ödemem lazım yoksa ileride basın ağrıyabilir,
Shopier arayüzü daha basit ve kolaydır.
Shopify için direkt web sitesi üzerinden satış yaparsın başlangıç için Shopier'den başlayabilirsin komisyon oranı çok düşüktür tek yapman gereken içerik üretip insan çekmek.

Shopier neredeyse herkes tarafından kullanılıyor. Ve galiba Shopify paralı üyelik ile çalışıyor. Karar sizin.

Sanki Shopier vergiyi üründen kesiyor gibi birşey duymuştum ama doğru mu bilmiyorum.

Hayır, vergiyi siz kendiniz vergi dairesine ödüyorsunuz.

Anladım. Peki kâr yapana kadar ödemesem bir sıkıntı olur mu sonuçta mağazanın tutacağı belli değil.
Bir de mesela 1000 TL kazandık ne kadar vergi kesilir.

Anladım. Peki kâr yapana kadar ödemesem bir sıkıntı olur mu sonuçta mağazanın tutacağı belli değil.
Ticari amaçla yaptığın her için vergisini ödemen gerekir. İnternet üzerinden elde edilenler için 158 bin TL'ye kadar %15 diye biliyorum. Sosyal içerik üreticileri için.

Ticari amaçla yaptığın her için vergisini ödemen gerekir. İnternet üzerinden elde edilenler için 158 bin TL'ye kadar %15 diye biliyorum. Sosyal içerik üreticileri için.
Yani 1 satış yaptıktan sonra mağaza tutmasa bile ödemek zorundayım.
Teşekkürler.

İlk satışlarda odemezsen çok göze batmaz ama yüksek meblağ olursa göze batabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı