Steam "Satış listemeleri beklemede" uyarısı

hedefodtu

Centipat
Katılım
6 Temmuz 2022
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün CS de kasa açtım ve gelen itemi satmak için pazara koydum. Ek onay istedi telefondan ek onayı verdim fakat satış listelemeleri beklemede uyarısı veriyor. Steam Guard'ım aktif ve bugün yeni kasa almıştım onu satmak istediğimde yine aynı uyarıyı vermişti fakat bir şekilde satılmıştı diğer itemleri da satmak istiyorum nasıl satabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1684154738368.png

Aldığınız uyarı ekranının görselini paylaşabilir misiniz?
 
Daha fazla bilgi edinin yazan yere tıkladığınızda ne yazıyor?
Takas ya da pazar bekletmesi nedir?
Bekletme, pazar listelemeleri veya takas işlemi tamamlanmadan önce öğenizin Steam tarafından tutulduğu süreçtir.
Öğe bekletmeleri öğelerinizi korumanıza yardımcı olur
Steam hesapları değerlidir, özellikle de çalınmaya değer öğeler barındırıyorsa. Eğer hesabınızı fiziksel (Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcı) bir cihaz ile korumadıysanız, takas bekletmesi, size hesabınızın tehlikede olup olmadığını anlamanıza olanak tanıyacak ve öğelerinizin hesabınızdan gitmesine engel olacaktır.
Öğe hırsızlığını durdurabilmek ve yakalayabilmek için gecikme

Öğe bekletmeleri gerekliliğini kaldırın
Mobil Kimlik Doğrulayıcı kullanmak, kendi öğelerinizi sadece sizin çabuk ve güvenli bir şekilde takas edebilmenizi sağlar ve böylece takas bekletmesine artık gerek kalmaz. iOS ve Android cihazlar için olan Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcıyı edinerek hesabınızın güvenliğini artırın.
Hesap güvenliği hakkındaki Steam blog gönderimizi okuyarak, neden bekletme işlemlerini uyguladığımızı detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı