belirsizz
Hectopat
- Makaleler
- 3
O da var tabii, Gardrops da olur. @GucukBey @Yağız Özel
Dolap'da satsam olur mu? Dediğim gibi bir olay başıma gelse mağduriyetim giderilir mi? Video ile kargolayıp video ile iadesini alırsam sıkıntı olmaz herhalde. (Mükemmelliyetçiyim)
Gardrops'u bilmiyorum arkadaşlar olur diyorsa olur herhalde.O da var tabii, Gardrops da olur. @GucukBey @Yağız Özel
Dolap aşırı kesiyor.
Çok mantıklıymış bir şey satacaksam ben de öyle yaparım büyük ihtimal.Ama en çok etkileşim alan ve güvenli o. Ben oraya ürün koyuyorum oradan fiyat soranı gardropsa yönlendirip oradan satıyorum.
Sorun olmaz ama çok komisyon kesiyor dolap. Gardrops'ta iyidir ama hesap açtıktan sonra ayarlardan adresini girmen lazım yoksa kargoyu gönderilen yere değil depoya iade ediyor.
Ama en çok etkileşim alan ve güvenli o. Ben oraya ürün koyuyorum oradan fiyat soranı gardropsa yönlendirip oradan satıyorum.
Deneyelim bakalım, sorun olursa da hayırlısı.
Mesela 340 TL satış fiyatı olan bir ürüne ne kadar kesiyor?
249TL kazanıyorsun. Yani 90TL kesiyor
Çok fazlaymışÜrünü 450 TL'ye koymak lazım o zaman
Gardrops ne kadar keser? Sahibinden kesmiyor diye biliyorum.
Sahibinden senden değil alan kişiden kesiyor kargo parasını.Çok fazlaymışÜrünü 450 TL'ye koymak lazım o zaman
Gardrops ne kadar keser? Sahibinden kesmiyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.