Satisfactory erken erişimden çıktı ama oyunda bulunan resmi Türkçe dil desteği kaldırıldı!

Steam'den almayı düşünüyordum. Bu yöntemle erken erişim öncesi Türkçe ceviriyi kullanabilir miyim?

Steam'den almayı düşünüyordum. Bu yöntemle erken erişim öncesi Türkçe ceviriyi kullanabilir miyim?

Bu yöntem bende çalışıyordu, bugün güncelleme geldi oyuna galiba ondan sonra oldu şuan bende çalışmıyor.

Ekleme yapayım yeni bir yöntem buldum Youtube'dan,

"C:\Users\KULLANICI ADINIZ\AppData\Local\FactoryGame\Saved\Config\Windows"

Bu dizinde "GameUserSettings.ini" dosyasını açıp 4 satırdaki "mPrimaryLanguage=en-US" yazan kodun sonunu "tr" olarak değiştirince "mPrimaryLanguage=tr" şeklinde, türkçe oluyor tekrardan.

Son düzenleme:
Oyunu sıfırdan çevirisini yaptım eski dosyasında alttyazılar falan komple ingilizce. Yani %40 lara falan düşüyor çeviri oranı. Ben %85 çevirisini yaptım. Paylaştım yukarıda.

Ya bu oyunun topluluk çevirisi ne zaman çıkacak bilen var mı ilerleme ne alemde?

Discord'da sorduğumda biri %90 oranında bittiğini söylemişti. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Aşama açmak istediğimde oyun çöküyor çözümü var mıdır?

Son düzenleme:
Discord'da sorduğumda biri %90 oranında bittiğini söylemişti. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Aşama açmak istediğimde oyun çöküyor çözümü var mıdır?
Efekanin paylastigi pak dosyasi versiyon 1.0.0 a ait onun ustune 1.0.2 olarak guncelleme geldi pak dosyasini degistirdigin oyun cokuyor youtube kanalimda nasil yama yapilacagina dair video var onu izle basit
Efeye soyledim locres dosyalarini bana at diye ama cevap vermedi henuz bendeki makine cevirisi efenin organik ceviri

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Save dosyaları bu .pak dosyasına mı kaydediliyor? Orijinal pak dosyasıyla değiştirdiğimde saveler gitti. Orijinal olarak Türkçe dil desteği geldiğinde nasıl save dosyasını aktaracağım?

Edit: Son videoda yama yap ve yama kaldır gibi BAT dosyaları var bu save dosyalarını aktarmak için mi?

Aynen mevcutta hangi surum var ise o pak dosyasinin icine yukleme yapiyor ama oncelikle pak dosyani tekrar indir son surum olsun ondan sonra yama yaparsin

Şu dil desteği zaten gelecek sabir işi bence 2 haftaya kadar gelir turkcesi bitmis zaten diger dillerinde gelmesini bekliyor firma topluca yayinlamak icin

Aynen mevcutta hangi surum var ise o pak dosyasinin icine yukleme yapiyor ama oncelikle pak dosyani tekrar indir son surum olsun ondan sonra yama yaparsin.

Şimdi ben en güncel sürümü indirdim ve orijinal pak dosyam var. Türkçe yamayı kurdum. 1 hafta sonra güncelleme geldi ve oyuna Türkçe eklendi. Oyun kendini güncellerken save dosyam bozulabilir mi? Bozulmazsa eklenen Türkçe yamaya geçmek için benim yapmam gereken bir şey var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…