Satisfactory erken erişimden çıktı ama oyunda bulunan resmi Türkçe dil desteği kaldırıldı!

Erken erişim zamanında bir ekip tutup çeviriyi yapıp tam sürüme yakın zamanda oyuna ekletebilirlerdi. Dil çıkarmak çözüm değil.
Gönüllü olarak yaptırmışlar çeviriyi muhtemelen. Bedavaya getirmeye çalışıyorlar. Ekip tutmazlar cimrilikten. O yüzden de bekletiyorlar işte. Bence de çözüm değil ama neyse artık, umarım eklenir hızlıca.

@alasakarama, Türk oyuncuları önemseyen bir firma olsaydı çoktan dil desteğini ayarlarlardı. Diyelim ki bunu ayarlamadılar, yama notlarında bu konuya yer edecek kadar değerli de görmüyorlar. Her şey ortada, her şeye güzelleme yapmamak lazım. Şimdilik olumsuz yorumu basalım, eklenince düzeltiriz.

@YokSauronunGözü, aslında firma istese çözüm çok rahat bulunur. Örneğin bir tane Türk yama sitesine çeviriyi yaptırıp karşılığında para verse doğrudan halledilebilecek iş. Milyon dolarlık firma da artık elini cebine atsın, Türk yama sitelerine 50-100 bin dolar gibi para ödese fazlasıyla yeter.

İtirazları bu siteye yapın ne kadar çok itiraz olursa resmi olarak yayınlanması hızlanmış olur

Son düzenleme:
@fy93, bu bağlantıyı atmanız iyi oldu, teşekkür ederim. Arkadaşlar, itirazı sizler de yapın. Türk oyuncuların azımsanamayacak sayıda olduğunu görsünler.

orada 49.961 kelimeden bahsetmişler. Sanki zor bir şeymiş gibi. Şimdi çevirisine başlayacak birisi var mı? Attıkları videoda çeviri için discord demişler 1 yıl önceki video, fakat ben 2 gün önce başvuru yaptığımda red edildim. Güvenlik nedeniyle yerelleştirme için şuan çeviri yaptırmıyoruz gibisinden yanıt aldım. Neyse artık oyunu silip 1 ay bekleyeceğim. Başka oyunlar oynarım :D

Hocam sihirli dokunuşlar olmadan çalışmaz neyse işten geldim şimdi eve 10 dk sonra link atacağım buraya birazdan :)

JSON değil sıkıntı yarısını çecvirdim ama oyuna etrki ettirmeye çalışıyorum

locres formatı

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı