Satisfactory erken erişimden çıktı ama oyunda bulunan resmi Türkçe dil desteği kaldırıldı!

Oyunu %90 nini turkçe cevirdik kalan %10 için tek tek ugrasilmasi lazim onada benim vaktim yok akşam youtube video atarim buraya

%95 Türkçe haliyle nasıl yapılır videosu burda nasıl yapıldığını detaylı bir şekilde anlatıyorum hayırlı uğurlu olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosyayı bana atarsanız çevirisini yapıp gönderirim kral. DC var
benim videonun altında var dosyalar onları devam ettirebilirsin %100 için

Son düzenleme:
%95 Türkçe haliyle nasıl yapılır videosu burda nasıl yapıldığını detaylı bir şekilde anlatıyorum hayırlı uğurlu olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

benim videonun altında var dosyalar onları devam ettirebilirsin %100 için

Translate çeviri çoğunlukla hatalı olur ama en azından işi öğrendim emeğine sağlık. Ben sıfırdan el çevirisini başlıyorum o halde 5000 satır benim için çerez sayılır. :)
tek tek çevireceğim için txt veya excell gerekli değil sanırım. UE4 loc ile yapılır düzenliyor.

Çeviriye başladım. İlk konuşmacıyı çeviriyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    474,1 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Translate çeviri çoğunlukla hatalı olur ama en azından işi öğrendim emeğine sağlık. Ben sıfırdan el çevirisini başlıyorum o halde 5000 satır benim için çerez sayılır. :)
Tek tek çevireceğim için TXT veya Excel gerekli değil sanırım. UE 4 loc ile yapılır düzenliyor.

DC'den moderatorlere basvurunu yap gonullu olarak bitirince dosyalarini paylas incelemeden gecerse resmi olarak oyuna gomerler (benim yaptığım sekilde excel cevirisi kabul etmiyorlar) :)

DC'den moderatorlere basvurunu yap gonullu olarak bitirince dosyalarini paylas incelemeden gecerse resmi olarak oyuna gomerler (benim yaptığım sekilde excel cevirisi kabul etmiyorlar) :)
Daha önce moderatöre yazdım ticket oluşturdum. Beklememizi söylüyorlar. Ben de o arada çevirimi yaparım haftaya tekrar başvuru yaparım dosyalarla birlikte.

Steam yorumlarından görüp denedim bende çalıştı, Steam'de oyunun başlatma seçeneklerine -language=tur eklerseniz türkçe oluyor başka birşey yapmaya gerek kalmadan.

Ekran görüntüsü 2024-09-15 011854.png

Son düzenleme:
Tek tek çevireceğim için TXT veya Excel gerekli değil sanırım. UE 4 loc ile yapılır düzenliyor.

5671 satırlık ana dosyanın düzenlenmiş şekilde çevirisi bitti.
gerisini çevirmek kaldı bende

Steam yorumlarından görüp denedim bende çalıştı, Steam'de oyunun başlatma seçeneklerine -language=tur eklerseniz türkçe oluyor başka birşey yapmaya gerek kalmadan.

Eki Görüntüle 2310730
Parasi olmayan garibim ne yapsin bro oynamasin mi :) download sitelerinden indiriyor cogu kisi gunumuz turkiyesi bildigin konular işte :)

5671 satırlık ana dosyanın düzenlenmiş şekilde çevirisi bitti.
gerisini çevirmek kaldı bende
o zaman benimle iletişime geç. Eğer el çevirisi yapıyorsan dosyaları paylaşırım. Narrative/konuşmacı bitmek üzrere bende. Ama dediğim gibi translate çevirisi çok saçma oluyor translate ya da makine çevirisine karşıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı