i7 13650HX-RTX 4060 kaldırır mı![]()
Aslında bölgelerin hepsi tek bir haritayı oluşturuyor. Aralarındaki farkda inşaata uygunluğu ve maden yakınlığı. Yani petrol 3km uzakta diyelim farklı bir bölgeyi seçersek bu petrol uzaklığı kısalıp uzayabilir. Siz standart çimenli alanda başlayın zaten bütün mapi dolaşacaksınız nereyi seçerseniz seçin. Sadece ilk başta demir, bakır ve çimento için standart çimen bölgesi daha iyidir.
i7-4790 / GeForce GT 730 la oynamışdım versiyon 3 de hem de sonuna kadar gitmişdim sen nediyosun. Öyle korkulcak bir drop flanda yok, her üretimi bir yere toplarsan FPS düşmesi yiyor oda nadir güncelemelerde hafif düzeltiler.
Ben morumsu atmosferi olan bölgeyi seçiyorum o daha iyi geliyor başlangıçda komür gücünü açasıya kadar temel üretimin otomasyonunu dizmek daha kolay oluyor. Hizlı tel için gereken madende hemen dibinde daha iyi geliyor bana kömurü gücünüde cok yüksek bir dag var oradakı suyun ortasına bir diziyorum 5000MW'lik beni cok uzun süreler götürüyor, petrolde cok yakın ben deniz geçiyosun petrol hem de 2 saf 3 normal cok rahat tavsiye ediyorum bir denemelisin.
O kadar zor değil, ben kendi kendime öğrendim. Oynadıkça elin alışıyor. Zaten birkaç tuşu öğrendin mi kolaylaşır.Hiçbir şey anlamadan bu kadar süre başka oyun oynamadım. Tek oynanmıyor herhalde çözemedim.![]()
acer nitro 5 i5 9. nesil gtx1650 sistem var en düşük ayarlarda sabit 60 fps alamıyorum ortalama 40-45i7-4790 / GeForce GT 730 la oynamışdım versiyon 3 de hem de sonuna kadar gitmişdim sen nediyosun. Öyle korkulcak bir drop flanda yok, her üretimi bir yere toplarsan FPS düşmesi yiyor oda nadir güncelemelerde hafif düzeltiler.
Oyunu aldım da, iade edip cooking Simulator Complete bundle almaya değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.