Satışı olmayan oyunlar nasıl alınır?

snowmanero

Hectopat
Merhaba eski oyunları çok seven biri olarak Steam'de eski oyunları bulup satın almak istiyorum mesela Skyrim gibi linkini bulup açarsan satın alabiliyorsun ben Steam'de kalıdırlan ama hala satışı yapılan oyunları alıp oynamak istiyorum bunu nasıl yapacağım?

Hayır galiba beni anlamadın ben hala satın alınabilir ama Steam'de arama kısmında çıkmayan oyunları almayı bahsediyorum Skyrim'i linkini bulup almıştım mesela PES 2013 alacağım internette aratıcağım bulursam linkini oyunu satın alacağım bulamazsam başka bir oyun alacağım.

Hayır galiba beni anlamadın ben hala satın alınabilir ama Steam'de arama kısmında çıkmayan oyunları almayı bahsediyorum Skyrim'i linkini bulup almıştım mesela PES 2013 alacağım internette aratıcağım bulursam linkini oyunu satın alacağım bulamazsam başka bir oyun alacağım.
Steam arama kısmın da çıkmayan oyunlar satıştan kalmış ya da silinmiş demektir. Linkini bulup alma gibi bir şansınız olduğunu sanmıyorum.

Steam arama kısmın da çıkmayan oyunlar satıştan kalmış ya da silinmiş demektir. Linkini bulup alma gibi bir şansınız olduğunu sanmıyorum.
Skyrim de öyle bir durum var evet. Linkini bulursanız aramada çıkmamasına rağmen alınıyor. Ama başka hangi oyunlarda var bilmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı