Satışı olmayan oyunlar nasıl alınır?

Yani şimdi ben oyunları bulmamın şansı %50 ile 60 arası mıdır?

Ayarlarınla oynamışındır.
Bunu ihtimal ile ifade edemeyiz. Meslea XIII oyunun remaster sürümü de gizli bu şekilde. Ama bu şekilde gizli çok az oyun vardır. Zaten Skyrim'in gizli olmasının sebebi Special Edition sattırmak.

Merhaba eski oyunları çok seven biri olarak Steam'de eski oyunları bulup satın almak istiyorum mesela Skyrim gibi linkini bulup açarsan satın alabiliyorsun ben Steam'de kalıdırlan ama hala satışı yapılan oyunları alıp oynamak istiyorum bunu nasıl yapacağım?
Benimde cok ilgilendigim bir konu ama cogu oyun icin husranla bitiriyor bu çaba. Steamdb den oyunlarin magaza linklerine ulasabiliyorsunuz ama cok cok buyuk ihtimalle kapali oluyor ve sizi anasayfaya atiyor. Spiderman oyunlari,pes 13 gibi benim icin onemli oyunlar icin denedim ama olmuyor nbs 2k13 ve birkac oyun daha var falan onlari alabiliyorsunuz hatirladigim kadariyla

Hayır galiba beni anlamadın ben hala satın alınabilir ama Steam'de arama kısmında çıkmayan oyunları almayı bahsediyorum Skyrim'i linkini bulup almıştım mesela PES 2013 alacağım internette aratıcağım bulursam linkini oyunu satın alacağım bulamazsam başka bir oyun alacağım.
Satın alınabilir olup arama kısmında çıkmıyorsa filtre ayarlarını sıfırla. Üstte bu öge gösterilmiyor tarzında yazı çıkar

Hayır galiba beni anlamadın ben hala satın alınabilir ama Steam'de arama kısmında çıkmayan oyunları almayı bahsediyorum Skyrim'i linkini bulup almıştım mesela PES 2013 alacağım internette aratıcağım bulursam linkini oyunu satın alacağım bulamazsam başka bir oyun alacağım.
Skyrim satıştan kalktı mı? Ben aratınca çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı