plx341 Picopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #1 Steam'den kaldırılmış oyunları (FIFA 22, GTA SA vb.) Nasıl şu an satın alabilirim?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.546 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #2 İnternette CD anahtarlarını satan siteler var, oralardan satın alabilirsin. Ancak stok bulunan yerlerde de fiyatlar oldukça uçuk.
İnternette CD anahtarlarını satan siteler var, oralardan satın alabilirsin. Ancak stok bulunan yerlerde de fiyatlar oldukça uçuk.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.413 Çözümler 16 2 Mart 2025 #3 Torrente başvurmaktan başka seçenek yok gibi.
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #4 plx341 dedi: Steam'den kaldırılmış oyunları (FIFA 22, GTA SA vb.) Nasıl şu an satın alabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer benim param çok diyorsan inanılmaz fahiş fiyatlara Steam keylerini satan yerler var fakat önermem gidin yükleyin oynayın torrentten.
plx341 dedi: Steam'den kaldırılmış oyunları (FIFA 22, GTA SA vb.) Nasıl şu an satın alabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer benim param çok diyorsan inanılmaz fahiş fiyatlara Steam keylerini satan yerler var fakat önermem gidin yükleyin oynayın torrentten.
paarthurnax_anderth Femtopat Katılım 1 Mart 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #5 CD anahtarı veya internetteki sitelerden indirmekten başka çare yok maalesef.
feroben Centipat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #6 FIFA 22 için Cd key buradan alabilirsiniz stoğu var.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.716 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #7 Steam Türkiye , Instagram: "Steam’den kaldırılan oyunları satın alabileceğinizi biliyor muydunuz ?" çalısıyor hala sanırım.
Steam Türkiye , Instagram: "Steam’den kaldırılan oyunları satın alabileceğinizi biliyor muydunuz ?" çalısıyor hala sanırım.
plx341 Picopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #8 paarthurnax_anderth dedi: CD anahtarı veya internetteki sitelerden indirmekten başka çare yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Ozgur5 dedi: Eğer benim param çok diyorsan inanılmaz fahiş fiyatlara Steam keylerini satan yerler var fakat önermem gidin yükleyin oynayın torrentten. Genişletmek için tıkla... VenomSnake dedi: Torrente başvurmaktan başka seçenek yok gibi. Genişletmek için tıkla... wanetage dedi: İnternette CD anahtarlarını satan siteler var, oralardan satın alabilirsin. Ancak stok bulunan yerlerde de fiyatlar oldukça uçuk. Genişletmek için tıkla... Torrentten yüklemek çok büyük sıkıntılar çıkarır mı?
paarthurnax_anderth dedi: CD anahtarı veya internetteki sitelerden indirmekten başka çare yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Ozgur5 dedi: Eğer benim param çok diyorsan inanılmaz fahiş fiyatlara Steam keylerini satan yerler var fakat önermem gidin yükleyin oynayın torrentten. Genişletmek için tıkla... VenomSnake dedi: Torrente başvurmaktan başka seçenek yok gibi. Genişletmek için tıkla... wanetage dedi: İnternette CD anahtarlarını satan siteler var, oralardan satın alabilirsin. Ancak stok bulunan yerlerde de fiyatlar oldukça uçuk. Genişletmek için tıkla... Torrentten yüklemek çok büyük sıkıntılar çıkarır mı?
paarthurnax_anderth Femtopat Katılım 1 Mart 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #9 plx341 dedi: Torrentten yüklemek çok büyük sıkıntılar çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl indirebileceğinizi bildiğiniz sürece hayır. Ben yıllardır kullanıyorum hiçbir problem çıkmadı.
plx341 dedi: Torrentten yüklemek çok büyük sıkıntılar çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl indirebileceğinizi bildiğiniz sürece hayır. Ben yıllardır kullanıyorum hiçbir problem çıkmadı.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.413 Çözümler 16 2 Mart 2025 #10 Yok hocam ne sıkıntısı. Bir nesil torrentle büyüdü zaten ülkede. İçiniz rahat olsun hiç bir problem yok. (Güvenilir yerlerden indirdiğiniz sürece.)
Yok hocam ne sıkıntısı. Bir nesil torrentle büyüdü zaten ülkede. İçiniz rahat olsun hiç bir problem yok. (Güvenilir yerlerden indirdiğiniz sürece.)