Satıştan kaldırılmış oyunlar nasıl alınabilir?

• Konuyu başlatan plx341
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 723

Bu siteye bakmıştım ve hiçbir iyi oyun yok içinde.

Doğru şekilde yükselersen hayır çıkarmaz r/piracy megathreadına göz at oradan bulursun bir crack sitesi.
Yok hocam ne sıkıntısı. Bir nesil torrentle büyüdü zaten ülkede. İçiniz rahat olsun hiç bir problem yok.

(Güvenilir yerlerden indirdiğiniz sürece.)
Nasıl indirebileceğinizi bildiğiniz sürece hayır. Ben yıllardır kullanıyorum hiçbir problem çıkmadı.
Tamamdır öyle diyorsanız. İlginiz için teşekkür ederim.

Bazı oyunların Steam üzerinden bazı sayfaları halen mevcut ama hepsi değil diğer türüde keyler ama Kinguin vs keyler pahalı gerçekten bazen başka sitelerde ucuza düşme ihtimalleri oluyor kovalamak lazım.

DODI de bozdu. Eskiden direkt indiriyorduk. Şimdi 50 tane linke yönlendiriyor indirme linkine gelemiyorum bile sürekli site falan açıyor kendi kendine saldım onu da. Fitgirl babadır.
Kendi sitesi yerine 1337xx.to üzerinden indirin bence. Öyle olunca ne link derdi kalıyor ne başka bir şey. DODI'de kendi yüklüyor hem siteye, aynı kendi sitelerine olduğu gibi.

1337x e oldum olası alışamadım güvenemiyorum ya yayıncı gerçek DODI değilse diye. Gerçek DODI olduğunu nasıl anlarız?
Hocam ben zamanında çok detaylıca araştırmıştım sektördeki en güvenilir 2,3 siteden biri 1337xx.to. Yayıncıların gerçek olup olmadığı zaten her hali ile belli oluyor, yükledikleri oyunların seeder leecher oranlarından anlayabilirsiniz başta . Gerçek FitGirl ve DODI olup olmadıklarını da 1337xx.to üzerindeki profillerinden anlayabilirsiniz. FitGirl üzerinden örnek vereyim, 1337xx.to'daki profillerine girdiğiniz zaman bugüne kadar 150 tane oyun upload ettiklerini görüyorsunuz. Zaten 1337xx.to'da da FitGirl adında veya başka bir kopya ile paylaşan kullanıcı hiç yok. FitGirl'ün kendi sitesinde de yazıyor zaten 1337xx.to'ya da biz yüklüyoruz oradan da indirilebilir diye. Kısaca güvenmemek için bir sebep yok açıkçası. Ben 2012'den beri kullanıyorum 1337xx.to'yu, bugüne kadar 1 kere bile ne virüs konusunda sıkıntı yaşadım ne de başka bir şey. Güvenilir isimlerden indirildiği sürece hiçbir problem yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı