Satmak için toptan Bluetooth kulaklık nereden alınır?

alibey.2305

Zeptopat
Katılım
14 Ağustos 2022
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Trendyol'da veya diğer e-ticaret sitelerinde satılan örneğin I12 Bluetooth kulaklıkları nereden ucuza toplu bir şekilde alabilirim? Amacım alıp satmak.
 
O siteyi nasıl kullanacağımı, kullandılığını bilmiyorum. Bir de kargo ücretleri fazla gelirse gümrükte artarsa fiyatı falan bilmiyorum.
Gümrük işlemleri farklı olucak tabii ki. Vergi vericeksiniz zaten şirketiniz olması gerekli, siz ithalat yapıyorsunuz ona göre gümrük vergisi ödeyeceksiniz zaten diğer türlü bireysel olarak o kadar sayıda ürünü gümrükten geçiremezsiniz.
 
Gümrük işlemleri farklı olacak tabii ki. Vergi vereceksiniz zaten şirketiniz olması gerekli, siz ithalat yapıyorsunuz ona göre gümrük vergisi ödeyeceksiniz zaten diğer türlü bireysel olarak o kadar sayıda ürünü gümrükten geçiremezsiniz.

Ürünleri almam için önce şirket kurmam gerek o zaman. Peki tahtakaleden alsam alibabaya göre daha uyguna gelir mi?

Alibabadan alışveriş yapmak için öğretici önerebileceğiniz bir video var mı acaba?
 
Tahtakale de Çin'den alıyor sonuçta daha pahalı olur bence. Kendim ticaret yapmıyorum o yüzden yok ama ingilizce videolara filan bakın bence.
 
Kişisel olarak 3 tane'den fazla aynı üründen alamazsın, gümrüğe takılır. Başka birinin kâr koyup sattığı ürünü tekrar satman zor. Şirketin de olmadığına göre bunu letgo'dan vs. satacaksın sanırım.
 
Kişisel olarak 3 Tane'den fazla aynı üründen alamazsın, gümrüğe takılır. Başka birinin kâr koyup sattığı ürünü tekrar satman zor. Şirketin de olmadığına göre bunu Letgo'dan vs. satacaksın sanırım.

Ürünleri temin edersem bir şahıs şirketi açacağım.

Tahtakale de Çin'den alıyor sonuçta daha pahalı olur bence. Kendim ticaret yapmıyorum o yüzden yok ama İngilizce videolara filan bakın bence.

Ya ben alibabaya baktım evet uygun fiyata geliyor fakat kargo parası çok saçma şekilde yüksek 1000TL falan kargo ücreti diyor ortalama tahmini.
 

Geri
Yukarı