Satranç forumu nasıl büyütülür?

ew siteyi gördün nasıl olsa fikirlerini alabilirmiyim?
Logo yüklenmemiş, çeviride bazı hatalar var. Başlangıçta olur böyle şeyler. Arka plandaki satranç gifi dikkat dağıtıyor, sabit bir resim olabilir. Sade tasarım daha iyi olur kanımca.

Siteye nereden ulaşabilirim hocam?

Siteye nereden ulaşabilirim hocam?

Amacım her ne kadar reklam yapmak olmasa da forumchess sitenin adı sadece.

Logo yüklenmemiş, çeviride bazı hatalar var. Başlangıçta olur böyle şeyler. Arka plandaki satranç GIF'i dikkat dağıtıyor, sabit bir resim olabilir. Sade tasarım daha iyi olur kanımca.

Logo bir türlü gözükmüyor yapamadım, başlık kısmındaki mi? Değerli düşüncelerin için teşekkürler denerim.

Siteye girdim ve kayıt oldum. Site logosu gözükmüyor ve bence üst kısım çok geniş, biraz daraltabilirsiniz.

Siteye girdim ve kayıt oldum. Site logosu gözükmüyor ve bence üst kısım çok geniş, biraz daraltabilirsiniz.
Üye olduğun için çok teşekkür ederim, logoyu bir türlü düzeltemedim o kadar göze batıyomu

Bence arayüz biraz karışık, arka plan güzel olmuş. Büyütmek için reklam şart ama aman burada yapmayın , ban yersiniz.
Bende katıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…