Bence arayüz biraz karışık, arka plan güzel olmuş. Büyütmek için reklam şart ama aman burada yapmayın, ban yersiniz.
Bende katıldım.
Teşekkürler, amacım reklam değildi fikirlerinizi merak ettimm.
Bence arayüz biraz karışık, arka plan güzel olmuş. Büyütmek için reklam şart ama aman burada yapmayın, ban yersiniz.
Bende katıldım.
Link paylaşınİyi akşamlar. Birkaç hafta önce Türkiye'de düzgün bir satranç forumu olmadığını fark ettim. Satranç oynayan biri olarak bu durum beni üzdü. Ülkemizde satrancı yaygınlaştırmak ve insanlara yardımcı olmak amacıyla bir satranç forumu sitesi açtım. Ancak, bir türlü kullanıcıları çekemiyorum. Önerileriniz veya tavsiyeleriniz nelerdir?
logoyu snunda düzelttim.yorumlarını bekliyorummSiteye girdim ve kayıt oldum. Site logosu gözükmüyor ve bence üst kısım çok geniş, biraz daraltabilirsiniz.
logoyu snunda düzelttim.yorumlarını bekliyorummSiteye girdim ve kayıt oldum. Site logosu gözükmüyor ve bence üst kısım çok geniş, biraz daraltabilirsiniz.
logoyu snunda düzelttim.yorumlarını bekliyorummLogo yüklenmemiş, çeviride bazı hatalar var. Başlangıçta olur böyle şeyler. Arka plandaki satranç gifi dikkat dağıtıyor, sabit bir resim olabilir. Sade tasarım daha iyi olur kanımca.
Evet, şimdi çok daha güzel.logoyu snunda düzelttim.yorumlarını bekliyorumm
logoyu snunda düzelttim.yorumlarını bekliyorumm
logoyu snunda düzelttim.yorumlarını bekliyorumm
thnks<3 forumda ufak bir konu açarsan beni çok mutlu edersin,adamsınEvet, şimdi çok daha güzel.
Bir satranç sever olarak siteye kayıt olmak isterimTeşekkürler, amacım reklam değildi fikirlerinizi merak ettimm.
adamsınBir satranç sever olarak siteye kayıt olmak isterim.
Kayıt oldum, satranç oynayan arkadaşlarıma da siteyi söyleyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.