Sattığım B450M S2H kart bozuk deniyor

  • Konuyu başlatan Esque
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 122

Esque

Kilopat
Katılım
10 Temmuz 2016
Mesajlar
301
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aralık ayında 2. M.2 slotu olmadığı için anakartımı güncellemiştim ve çıkarana kadar da aktif bir şekilde hiçbir sorun olmadan kullanıyordum. Kartı da düzgün bir şekilde çıkarıp kenara kutusuna koydum. Herhangi bir düşme, çarpma vs. gibi bir hata yapmadım, çalıştığından eminim yani. Fakat bunları yapmadan önce anakartın çalıştığını kanıtlayacak bir video kaydetmeyi de akıl edemedim. Kartı satın alan arkadaş birçok parçasını 2.el olarak almış ve benim daha önce 5000 serisi ile kullandığım karta R5 1600 AF takmış bu arada (uyumluluk sorunu vs. olur mu acaba diye yazıyorum.) Alıcıyı bir video kaydı olmadığı için kestirip atamıyorum, o da bir yerde haklı ancak bende %100 çalıştığını bildiğim bir parçayı bozuk bir şekilde iade alıp mağdur olmak istemiyorum. Sorun ne olabilir?
RAM'lerde bir sorun yok dedi, kendisi anakartı arkadaşının sisteminde denemiş ancak benim aklıma da diğer parçaların anakartı bozma ihtimali ve çarpma düşürme ihtimali geldiği için direkt olarak arkadaşının anakartı ile kendi sistemini denemesini söyledim. Çalışsa dahi gerçekten ne kadar hassas işlem yaptığını bilemem arkadaşın, arada kaldım o yüzden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Butun parcalari teker teker denemeden direkt olarak anakarta bozuk demek dogru olmaz. Eger kendin gercekten satmadan once saglam oldugundan eminsen iade alma. Cunku adamin ne yaptigini bilemezsin. Belki adam anakarta tornavida surttu? Belki kasaya yukseltme vidasiz montajlayip statik elektrige maruz birakti? Bilemeyiz. Gerci bozuk mali bile bile satsan bu konuyu acmazdin :D
 
Tamamdır çok teşekkür ederim herkese, ben sağlam verdiğime eminim onun ne yaptığını bilemem sonuçta. O yüzden iade almayacağım.
 

Geri
Yukarı