Sattığım CS hesabı hacklenmiş

Hasan Ruzgar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 9 ay önce sattığım CS:GO hesabını alan adam hesabını kaptırmış birine ve bana GameSatış üzerinden yazdı anlattı ben daha yanıt vermedim.

Çok çok çok uyguna vermiştim hesabı ona ederinin 1/5i kadar desem yeridir. (çok sıkıntıdaydım ihtiyacımdan dolayı) Şimdi ben bir şey yapamam beyefendi deyip geri çekilip ilk mailden hesabı geri alıp o adama geri vermesem mi yoksa hiç karışmasam mı bilemedim. Sizce ne yapmalıyım? İlk seçeneği yaparsam dava açabilir mi daha önce Steam hesapları almıştım geri alınmıştı ama alan kişi satın aldığım adamdı aynı nickti anlamıştım oradan. Sizin fikriniz nedir?

Merhaba, yaklaşık 9 ay önce sattığım CS:GO hesabını alan adam hesabını kaptırmış birine ve bana GameSatış üzerinden yazdı anlattı ben daha yanıt vermedim.

Çok çok çok uyguna vermiştim hesabı ona ederinin 1/5i kadar desem yeridir. (çok sıkıntıdaydım ihtiyacımdan dolayı) şimdi ben bir şey yapamam beyefendi deyip geri çekilip ilk mailden hesabı geri alıp o adama geri vermesem mi yoksa hiç karışmasam mı bilemedim. Sizce ne yapmalıyım? İlk seçeneği yaparsam dava açabilir mi daha önce Steam hesapları almıştım geri alınmıştı ama alan kişi satın aldığım adamdı aynı nickti anlamıştım oradan. Sizin fikriniz nedir?

Hesabı geri alıp sattığınız kişiye verin.

Çok çok çok uyguna vermiştim hesabı ona ederinin 1/5i kadar desem yeridir. (çok sıkıntıdaydım ihtiyacımdan dolayı) Şimdi ben bir şey yapamam beyefendi deyip geri çekilip ilk mailden hesabı geri alıp o adama geri vermesem mi yoksa hiç karışmasam mı bilemedim. Sizce ne yapmalıyım? İlk seçeneği yaparsam dava açabilir mi daha önce Steam hesapları almıştım geri alınmıştı ama alan kişi satın aldığım adamdı aynı nickti anlamıştım oradan. Sizin fikriniz nedir?
Mail değiştirmediyse kendi sorunu eğer siz vermediyseniz o konuda yapabileceğiniz bir şey yok bence.

Aynı olayı Valorant kısmında yaşadım. 2 Ay sonra adam mesaj attı. Satarken hesabı çaldırmış. Ben ilk sahibi olduğum için alıp geri verdim ama Müşteri Hizmetleri ilgilenip ilgilenmeme size ait şeklinde bilgi verdi. Çünkü hem alan kişi sorumluluğu kabul ediyor hem de uzun süre geçmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı