Sattığım CS hesabı hacklenmiş

Adam beni suçluyor benim bir şekilde alakam olmadığına adama anlatmaya çalışıyorum fakat beni suçluyor ondan karaktersizlik yaptığında vermesem mi fikrine girdim yoksa benim para üstüne yatmak gibi düşüncem yok haklısınız fakat beni suçluyor dava açabilir mi o kadar kolay bir şey mi?

Sırf böyle bir olay için dava açacağını sanmıyorum, avukat parası vs. hiç böyle bir şey için uğraşılmaz fakat adam inatçıysa dava açsa bile elinde delil yetersizliğinden dava düşer herhangi bir şey olmaz.

Merhaba, yaklaşık 9 ay önce sattığım CS:GO hesabını alan adam hesabını kaptırmış birine ve bana GameSatış üzerinden yazdı anlattı ben daha yanıt vermedim.

Çok çok çok uyguna vermiştim hesabı ona ederinin 1/5i kadar desem yeridir. (çok sıkıntıdaydım ihtiyacımdan dolayı) şimdi ben bir şey yapamam beyefendi deyip geri çekilip ilk mailden hesabı geri alıp o adama geri vermesem mi yoksa hiç karışmasam mı bilemedim. Sizce ne yapmalıyım? İlk seçeneği yaparsam dava açabilir mi daha önce Steam hesapları almıştım geri alınmıştı ama alan kişi satın aldığım adamdı aynı nickti anlamıştım oradan. Sizin fikriniz nedir?

9 aydır mail değiştirmemesi çok garip.

Yani ilgilenmediğimi kendi sorunu olduğunu yapmak zorunda olmadığımı söyleyeceğim sonuçta hesabı o başka birine kaptırdı dava açmaya çok yeltenirse artık ilk mailden geri alır hesabı ona veririm :d

Technopat Haberler

Geri
Yukarı