Sattığım LoL hesabını geri aldım

Adam avukat tutsa 1000TL şikayetci olacak savcılık item satışdan sizin verilerinizi istiycek derken bu 3 yıl sürer siz para cezası ödersiniz sizi dava eden adam 5000TL avukat parası öder bu yolda aklı varsa yapmaz.

Akrabasının falan avukat olması lazım.
Kaybeden taraf ödüyor diye biliyorum.

Kaybeden taraf ödüyor diye biliyorum.

Bende öyle biliyorum ama sizce mantıklımk 100TL için 5000TL harcıyosun harcadığın parada sana 3 yıl sonra geri geliyor gitsin altın falan alsın bu adam. Sıkıntılı olması lazım adamın bununla uğraşmak için.

images (3).jpeg

Şunu iç ve yazdıklarını beynini kullanarak tekrar oku.

Bende öyle biliyorum ama sizce mantıklı mı 100TL için 5000TL harcıyosun harcadığın parada sana 3 yıl sonra geri geliyor gitsin altın falan alsın bu adam. Sıkıntılı olması lazım adamın bununla uğraşmak için.

Herkes bu şekilde düşünmeyebilir. Mevzuya kafayı takarsa mutlaka peşine düşecek birileri vardır.

Anlamadığım konu şu, internette herkes Riot hesaplarının satışı yasal değil, yasak diyorlar.

Arkadaslar TC anayasası ve Riot kullanıcı sözleşmesi farklı şeyler.

Riot, hesap satışı ile ilgili sorumluluk almıyor, permayı veriyor. İlk sahibi olan kanıtlayıp alıyor.

Anayasada, mahkemede ise sen parayı aldın, hesabı verdin, hile ile geri aldın. Bu suç.

Böyle boş yere sicilin kirlenecek. 3-5 kuruş ceza ödersin de, değmez sicile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı