Savaş alını asker olmak mümkün mü?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cihaz adı DESKTOP-BB0P50B
İşlemci AMD Ryzen 5 4500U with Radeon Graphics 2.38 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,42 GB)
Cihaz Kimliği 8EAC407D-CFFC-457E-BF72-811DD7C95501
Ürün Kimliği 00325-81809-36548-AAOEM
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
Arkadaşlar ben bunu merak ediyorum olmak istediğim meslekti, nasıl olunur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rusya, İsrail'ya da ABD'ye gidip paralı asker olarak özel firmalara başvurabilirsiniz. Alternatif olarak aksiyon filmlerini azaltabilirsiniz.

Demek istediğim tsk katılıp olmuyor mu (aksiyon flimi
İzlemiyorum)

Demek istediğim tsk katılıp olmuyor mu (aksiyon flimi
İzlemiyorum)
Türk Silahlı Kuvvetlerinde asker olmak kolay. Askerlik çağınız geldiğinde 6 veya 12 ay süreyle asker olursunuz. Profesyonel asker olmak isterseniz subay/astsubay/uzman erbaşlıktan birisini seçip oraya yönelmeniz gerekiyor. Yaşınız uygunsa dış kaynak alımlarına bakabilirsiniz. Eğitimler zor geçer. %90 oranda Kuzey Irak veya Suriye ataması olur, 3-4 sene süreyle orada kalırsınız dağ tepe gezersiniz tam size göre.

Demek istediğim tsk katılıp olmuyor mu (aksiyon flimi.
İzlemiyorum)

Olmasan daha iyi boş ver üstte yazdığımı oku hayatın olmaz sevdiğin herkesi severler yani böyle bu işler hele bir de astsubay veya yarbay falan olursan eğer her şeye tamamım dersen hazırsın asker :) ama unutma çok şey kaybedeceksin çok şeyde belki kazanacaksın veya kazanamadan öleceksin omuz omuza çarpıştığın arkadaşlarınla beraber herkes sonra seni 1-2 gün medya kanalları aracılığı ile anacak sonra unutulacaksın o yüzden yerinde olsam kesinlikle düşünmezdim bile zaten 6 ay askerlikten sonra askerlik yapmak istemezsin bu arada savaş mevzusuna gelirsek öyle hayalindeki gibi şeyler olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı