Savaş altını etkiler mi?

10K olur mu, sence?
Sence? 😁 2 şubattaki olaydan sonra herkes düşer dedi ben inanmadım. Eldeki bilenziği satmadım panikle satanlar oldu. Yüksekten alanlar oldu, yüksekten alıp düştüğü için düşükten satanlar da oldu. Gümüşe de bir bak %30 arttı 10 günde.
1772363194096.png

22 ayar bilenzik. Makas farkına bak.
Cumartesi öğlene kadar açık olduğundan zaten savaş yüzünden %5.82 yükseldi. Asıl damga yarın başlayacak.
Aynen öyle yarın şenlik var.😁😁
Neden yarın? Tahmini kaç para olur?
Yarın pazartesi çünkü, bugün pazar borsa kapalı kuyumcular kapalı.

Sence? 😁 2 şubattaki olaydan sonra herkes düşer dedi ben inanmadım. Eldeki bilenziği satmadım panikle satanlar oldu. Yüksekten alanlar oldu, yüksekten alıp düştüğü için düşükten satanlar da oldu. Gümüşe de bir bak %30 arttı 10 günde.
Eki Görüntüle 2668481
22 ayar bilenzik. Makas farkına bak.

Yarın pazartesi çünkü, bugün pazar borsa kapalı kuyumcular kapalı.

Bir ara altın bayağı yükselmişti ama sonra düşmüştü. Ocak ayındaydı galiba, tam hatırlamıyorum; şubat da olabilir. Ama sanırım ocağın sonlarına doğru birden yükseliş yaşanmıştı.

Görelim bakalım hayırlısı. Eğer çok yükselirse gram altını satarım.

Bir ara altın bayağı yükselmişti ama sonra düşmüştü. Ocak ayındaydı galiba, tam hatırlamıyorum; şubat da olabilir. Ama sanırım ocağın sonlarına doğru birden yükseliş yaşanmıştı.
Dediğim olay o zaten. Gümüş 26 günde %61 e yakın yükseliş yaptı sonra amerika saolsun %50 düştü. 160 tl/gram dan 110 tl ye düştü. Şimdi 133 TL. Aslında bekleniyordu zaten. Ocağın 6 sından 29 una kadar fırladı sonra düştü.

Dediğim olay o zaten. Gümüş 26 günde %61 e yakın yükseliş yaptı sonra amerika saolsun %50 düştü. 160 tl/gram dan 110 tl ye düştü. Şimdi 133 TL. Aslında bekleniyordu zaten. Ocağın 6 sından 29 una kadar fırladı sonra düştü.
Sizin tahmininiz nedir? Sizce kaç olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı