Savaş Pilotu nasıl olunur?

Onu öğrenci seçen kurulda çalışmadığım sürece bilemem. Gizli hesaplamalar yapıyorlar çünkü. Ama sürecin sırası tam yazdığınız gibi.

Onu öğrenci seçen kurulda çalışmadığım sürece bilemem. Gizli hesaplamalar yapıyorlar çünkü. Ama sürecin sırası tam yazdığınız gibi.
Tamamdır teşekkürler ben şu 2 yılda elimden gelenin en iyisini yapacağım olursa olur olmaz ise nasip değilmiş der geçerim destekleriniz için teşekkürler.

Tamamdır teşekkürler ben şu 2 yılda elimden gelenin en iyisini yapacağım olursa olur olmaz ise nasip değilmiş der geçerim destekleriniz için teşekkürler.
O kadar zor değil. Başta göz olmak üzere bir sağlık sorunun yoksa rahatlıkla girersin. Tam vücut taraması yaptıklarından dolayı her şeyi bulabiliyorlar. O yüzden sağlığına dikkat et.

Çok sağlam torpillere ihtiyacın var genç.

Nasıl ya Dayım Milletvekili değil ki şaka yapıyorsunuzdur umarım torpilsiz girilmiyor ise büyük sıkıntı hele ki bu iktidar baştayken

Torpille bir ihtimal sadece. Çok ince testlerden geçiyorsun, onları karşılarsan torpile bakmazlar. Ama Türkiye de artık torpilsiz selam almıyorlar. Her şeye hazırlıklı olmak lazım.

Müsait olmadığım için detaylı anlatamıyorum ama mülakatlarda ders içerikli sorular sorulmuyor. YouTube'ta Uçmak İstiyorum kanalının videolarını izle, merak ettiğin her şey orada var.

Şimdi izledim durum böyleymiş %15 spor mülakatı puanı, %30 sözlü mülakat puanı ve %55 YKS puanımız aday değerlendirme puanı olarak yer alıyor.

Ve sanırsam bu puanlar diğer adaylara oranla seçiliyor. Yani sıralama sınavı, kafamda net bir puan oluşması imkansız gibi duruyor. Yapabileceğimin en iyisini yapmam lazım sanırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Milli Savunma Üniversitesi´nde Hava Harp Okulu´nu bitirmen gerekiyor. Savunma Bakanlığı´nın ve üniversitenin sitesini takip ederek duyuruları ve şartları öğrenebilirsin.

Vay be bende pilot olmak isterdim sonradan aile baskısıyla eşit ağırlığa kayıp hukuk okumak zorunda kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…