İroni yapıyorum kardeşim. Bir doğru düzgün Malazgirt bile yazamamış üstteki fotodaKanka hangi sınıfsın sınıfı geçtim bilmemen çok şaşırtıcı.
Bunu kullan https://chatgpt.com/g/g-YGtXSwu4K-yanimdaki-tarih-hocasiArkadaşlar tarih sınavı var yarın ve bir soru çalışacağım fakat kronolojik olarak sıralarken bir yer farklı diğer kişi farklı sıralıyor. Hangisi doğru? Sınavda hata yapmak istemiyorum.
Eki Görüntüle 2344151
Eki Görüntüle 2344152
Anladım hocam çok korkutucu bir şakaydı.İroni yapıyorum kardeşim. Bir doğru düzgün Malazgirt bile yazamamış üstteki fotoda![]()
Sağolun hocam gerek kalmadı. Alttakini yazarım sınavda. Fakat üsttekini eödevde sormuştum yanlış vermiş.
5 haçlı seferinin sonuçlarını istemiş olabilirmi?Sağolun hocam gerek kalmadı. Alttakini yazarım sınavda. Fakat üsttekini eödevde sormuştum yanlış vermiş.
Birde son bir sorum olacak haçlı seferlerinin 5 nedenini istemiş fakat kitapta 3 neden bulabildim dini, siyasi, ekonomik. Diğer 2'si ne olabilir?
Hocam yok direk nedenini istemiş son 2 nedeni galiba askeri ve sosyal.5 haçlı seferinin sonuçlarını istemiş olabilirmi?
Sağ olun hocam gerek kalmadı. Alttakini yazarım sınavda. Fakat üsttekini eödevde sormuştum yanlış vermiş.
Bir de son bir sorum olacak haçlı seferlerinin 5 nedenini istemiş fakat kitapta 3 neden bulabildim dini, siyasi, ekonomik. Diğer 2'si ne olabilir?
Askeri olmayabilirde sosyal olabilir.Hocam yok direk nedenini istemiş son 2 nedeni galiba askeri ve sosyal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.