Savaş temalı müzikler

Miuysti

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
HOI4 oynuyorum. Kendi müzikleri kesmiyor. Sabaton falan açıyorum arkaya ama bir yere kadar. Böyle varyantlı 41 tanklarıyla Moskova'ya doğru ilerlerken arkada çalacak gaz müzik arıyorum. Savaşırken her şeyi unutayım istiyorum. Mad Max'deki gibi müzik ekipleriyle savaşa gideceğiz. Önerileriniz var mı? (Alman tarafından olursa iyi olur)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öyle bir müzik yoksa, bu videodaki müzikler de uygun olabiliyor mesela. Özellikle 3:46 da başlayan.

Bu videodakiler savaş temalı değil ama iş görüyor. İlki gibi bir şey yoksa bu da olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Pek savaş müziği değiller ama beni gaza getiriyorlar. Bir bak istersen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı