Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir an aklıma okuldaki hocamız geldi, o da aşırı derecede makyaj yapıyordu, eşi de resim öğretmeniydi, sürekli arkasından “sulu boya” diyorduk. Allah’tan sözlü olarak söylüyorduk, gerçi hocanın da kulağına gitmiştir. Konunuza da yorum yapayım; sıkıntı olmaz.

Kişiye karşı yapılan bir aşağılama bulunduğu için dava açılabilir ama ne karşı kişinin bu iş ile uğraşacağını ne de size karşı bir şey çıkacağını sanmıyorum endişe edeceğiniz bir durum olmaz.

Yanlış düşünüyorsun. Alay etmeye giriyor son dediğin.

Özgürlük hakkının bulunduğu ülkedesin. Eleştirme hakkın var ve sen makyajın fazla deyip farklı bir söyleyiş tarzıyla eleştirmişsin bu en doğal hakkın.

Bende Fenerbahçe'li bir arkadaşla kavga etmiştim YouTube üzerinden ve beni savcılığa vereceğini söyledi sonra çocuğun tüm hesaplarını bilgilerini öğrenince benden bile küçük olduğunu gördüm ayrıca o kadar kolay değil o işler.

Özgürlük hakkının bulunduğu ülkedesin. Eleştirme hakkın var ve sen makyajın fazla deyip farklı bir söyleyiş tarzıyla eleştirmişsin bu en doğal hakkın.
Genelde internette bu kadar acemice surf yapmam ama bugün boşluğuma geldi, espri gelince aklıma, tutamıyorum.
En kötü kadına biraz çikolata falan alıp gönlünü alırsın. Ayrıca mahkemeye seni verirse eğer hakimler bile uğraşmaz bence.
Hakim bey, ben evimi fondotenle boyamak istiyorum.
Hakim: Tm .
Kolay değil, biliyorum. Ama karşımdaki bir avukat ve işin içinde olan birisi olunca insan ister istemez korkuyor biraz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…