Savcılık silinen Instagram hesabını bulabilir mi?

yasin pala

Hectopat
Daha fazla  
Fake hesap olduğunu değerlendirdiğim biri İnstagram'dan tehditte bulundu, dava açsam savcılık bulur mu? (şimdi kontrol ettiğimde hesabı silmişti)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi dene şansını. Hesabın ekran görüntüsü (sohbetin veya profilin) varsa başvur. Yakında sana yine yazabilir. Direkt hem profil hem de sohbetin screenshotla!

Savcilik, devlet bulamaz cunku Instagram'la alakali veriler Meta'nin elinde. Savcilik duruma gore eldeki bulgularla Meta'dan gerekli bilgilerin verilmesini talep edebilir sadece. Meta bu talebi yerine getirir mi, getirebilir mi onlarin bilecegi is. Discord tabiri caizse "... gidin vermiyorum hicbir sey" demisti mesela.

Savcilik, devlet bulamaz cunku Instagram'la alakali veriler Meta'nin elinde. Savcilik duruma gore eldeki bulgularla Meta'dan gerekli bilgilerin verilmesini talep edebilir sadece. Meta bu talebi yerine getirir mi, getirebilir mi onlarin bilecegi is. Discord tabiri caizse "... gidin vermiyorum hicbir sey" demisti mesela.
Verir, geçen Insta yasaklanınca Meta devletin kulu oldu sanki, herşeyi yaptılar temsilci atadılar, bu tür riskleri alamazlar

bir tane siber suçların hazırladığı bir raporu incelemiştim hesap üzerinde bulunan herkese açık olan kişisel resimler ve kişisel bilgiler ile kıyaslayarak buluyorlar hesap fake olunca hiçbir şekilde instagramdan bilgi alınması diye bir şey yok

Verir, geçen Insta yasaklanınca Meta devletin kulu oldu sanki, herşeyi yaptılar temsilci atadılar, bu tür riskleri alamazlar
Yasaklansa da köydeki teyzem bile giriyordu. Basit, saçma şeyler için kullanıcı gizliliğini hiçe saymayı reddetme ihtimalleri var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı