Steam Save dosyaları nasıl farklı bilgisayara taşınır?

Muhammetsj1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar eski PC'den yeni PC'ye geçtim. Oyunlarımın save dosyası eski PC'de kaldı. Nasıl yapabilirim? Bir de bu save dosyalarını nereden bulacağım?

Arkadaşlar eski PC'den yeni PC'ye geçtim. Oyunlarımın save dosyası eski PC'de kaldı. Nasıl yapabilirim? Bir de bu save dosyalarını nereden bulacağım?

Oynadığınız oyundan oyuna değişir fakat save dosyaları belgeler kısmında oluyor çoğunlukla. Buradan save dosyalarını bulup yeni bilgisayara aktarabilirsiniz. Oynadığınız oyunun save dosyasının yolunu araştırmalısınız.

Tek İmkan
Oynadığınız oyundan oyuna değişir fakat save dosyaları belgeler kısmında oluyor çoğunlukla. Buradan save dosyalarını bulup yeni bilgisayara aktarabilirsiniz. Oynadığınız oyunun save dosyasının yolunu araştırmalısın

Oynadığınız oyundan oyuna değişir fakat save dosyaları belgeler kısmında oluyor çoğunlukla. Buradan save dosyalarını bulup yeni bilgisayara aktarabilirsiniz. Oynadığınız oyunun save dosyasının yolunu araştırmalısınız.
Flash Bellek İle atıyım değil mi

Steam Cloud kaydeder ve senkronize eder fakat olurda sıkıntı çıkarsa diye oyunun dosyasını:

Win+R > %appdata%
yaz ve tamama tıkla orada appdata klasöründe oyuna ait save dosyaları bulunabiliyor.
(Oyuna göre değişebilir)

Bir keresinde elden ring save dosyam invader tarafından hacklenmişti ve diğer bilgisayarda kayıtlı olan save dosyasından buldum ve oyunu kurtardım.

Steam Cloud kaydeder ve senkronize eder fakat olurda sıkıntı çıkarsa diye oyunun dosyasını:

Win+r > %appdata%
Yaz ve tamama tıkla orada appdata klasöründe oyuna ait save dosyaları bulunabiliyor.
(Oyuna göre değişebilir)

Bir keresinde Elden Ring save dosyam invader tarafından hacklenmişti ve diğer bilgisayarda kayıtlı olan save dosyasından buldum ve oyunu kurtardım.

Kanka bende Dark Souls 3 için uğraşıyorum ya baştan başlamak istemiyorum sağ olasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı