Sayfa Karışıyor!

olvido

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Technopat'ta dolaşırken sayfalar bazen aşağıya koyduğum resimdeki gibi oluyor.
Bunun nedeni nedir?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani intrenetle ilgili sorunlar ortadan kalkıyor.dün TECHNOPAT'a giriş yapamiyordum ama şimdi giriyorum (telefondan)

Abi bu hesap kimin ben hiç bilmiyorum 2 arkadaş ın hesabina girdiğim için ban yediler.LLütfen şu sorunu düzeltin.

Sadece Tecnopatta değil çoğu sitede sorun var bağlantı gidiyor. Ülkede internet ile ilgili büyük bir sorun var. Lodos olabilir diyorlar kimisi saldırı var diyorlar, yine olan bizlere oluyor.

Cevap için teşekkürler. Sorunun nedenini öğrenmek bile rahatlamama yetti. Aksi takdirde acaba virüs mü var pcde? İnternetimdemi sıkıntı var falan uğraşıyordum.

Tüm tarayıcılarınızı kapatın ve CCleaner ile tüm tarayıcılarda çerez temizliğinizi yapın. Ardından tekrar girmeyi deneyin.

Bu yöntemi uygulayın. Sizin tarafınızda siteyle ilgili tüm veriler silinsin. Ardından siteye bağlanmayı tekrar deneyin. Sorunsuz bir biçimde giriş yapacaksınız.

Merhabalar, dün saat:12.46'da biri benim hesabımdan bu konu başlığının altına yorum yazmış. Bu nasıl olabiliyor çok şaşırdım. Birdaha böyle bir sorunla karşılaşırmıyım ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı