Yardım veya bilgi diye tabir ettiğimiz şeyi, insanların istemediği oranda verebilen bir forumuz
İnsanlar Youtube kanalına basit bir sorunun cevabı için giriyor, ihtiyacı olmayan X999 katı bilgi ile karşılaşıyor, neyse ki dakikaya göre kategorilendirme sayesinde aralıklarını hemen bulabiliyorlar
Forum desen elimizden geldiğince en doğru bilgiyi ulaştırmaya çalışıyoruz imkan buldukça.
Ama görüyorum ki ; Tüm saflığı ile basit bir soru soran yeni üyelerimize bile ters ters cevaplar verenler oluyor bazı zamanlar, bunlara moderatörler de dahil. Hepimizin birer insan olduğunu unutanlar oluyor.
Şuan aktif olarak moderatörlük görevini yürütenlerden yana bir derdim yok yanlış anlaşılmasın
Bu tarz saygıdan - sevgiden - hoşgörüden - sempatiden uzak olan kişileri rapor edebilirsiniz arkadaşlar.
Bakınız yetkili üyelerin bulunduğu sayfa burada, normalde rapor etmeniz yeterlidir ve en doğrusu budur ancak yinede koyalım linkini :
İleri Gelen Üyeler | Technopat Sosyal
Aynı şekilde moderatörler arasında da yanlış davranışlar sergileyenleri, ilgili konu içerisinden rapor etmenizde bir sakınca yok
Moderatörler gerekli durumlarda ilgili kişileri bir güzel uzaklaştırıyor merak etmeyin.
Hep söylüyorum ; Biraz sempati