Hangi şehir düşünüyorsunuz?YKS'de 128 bin sıralama geldi makine mühendisliği düşünüyordum uludağ'da ama 121 binden almış. Onun yerine otomotiv mühendisliği var 136 binde ama ona da çok zor dediler, ne yapmalıyım sizce?
BursaHangi şehir düşünüyorsunuz?
benim arkadaşlarım seneye 6 milyon kişi gelcek daha kötü yaparsan diyolar sice daha kötü sıralama gelme olasılığı nedirİlk senen ve 1 sene daha hazırlanmak için gerekli ortam ve maddi açıdan sıkıntı yoksa bence 1 yıl daha hazırlan. 40-50K civarına çekersen en azından CV'ne bakılırken hemen eleneceğin bir yerde okumamış olursun. Bir de sıralamana göre ne geliyorsa tarzı meslek seçimi yaparsan okurken üzülme ihtimalin çok fazla. Önce ne okumak istediğini seç ondan sonra 1 yıl daha hazırlan bence.
Bursa
benim arkadaşlarım seneye 6 milyon kişi gelcek daha kötü yaparsan diyolar sice daha kötü sıralama gelme olasılığı nedir
YKS'de 128 bin sıralama geldi makine mühendisliği düşünüyordum uludağ'da ama 121 binden almış. Onun yerine otomotiv mühendisliği var 136 binde ama ona da çok zor dediler, ne yapmalıyım sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.