hnxns
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar bu dönem başı 12 olacağım ve TYT AYT çalışmadım bu yaz. Normalde hedeflerim çok farklıydı son 1 yıl içinde şu anki duruma geldi. Normal hedefimde ön lisans okuyup sağlık üzerinden bir yere yerleşme fikri vardı fakat son zamanlarda yurt dışı fikri kafamı çok çeldi. Çok araştırdım, yurt dışı için (özellikle Amerika) hemşirelik daha garantiymiş. Bu dönem staj göreceğim sizce TYT+AYT, 200 bin için halledebilir miyim bu dönem? Ve halledersem hemşirelik okunur mu?
Gelecekteki hedefimde eğer hemşire olarak Amerika'ya gidersem ek olarak aktör olma fikri var artık nasıl sığdıracağım bilmiyorum ama baktığıma göre hemşireler'in 4 gün izni varmış Amerika'da. Aktör olmayı istemem ise tamamen sevdiğim için, hani sevdiğin işi yap derler ya Türkiye de aktör oyuncu olmak bana çok ilgi çekici gelmiyor. Amerika'ya çıkabilmek için de en uygun yöntem hemşire olup çıkmak geliyor aklıma. Yaşım çok geçmeden de bu hedefimi başarmak istiyorum.
Gelecekteki hedefimde eğer hemşire olarak Amerika'ya gidersem ek olarak aktör olma fikri var artık nasıl sığdıracağım bilmiyorum ama baktığıma göre hemşireler'in 4 gün izni varmış Amerika'da. Aktör olmayı istemem ise tamamen sevdiğim için, hani sevdiğin işi yap derler ya Türkiye de aktör oyuncu olmak bana çok ilgi çekici gelmiyor. Amerika'ya çıkabilmek için de en uygun yöntem hemşire olup çıkmak geliyor aklıma. Yaşım çok geçmeden de bu hedefimi başarmak istiyorum.