Merhaba. Sayısalda aşağıdaki sıralamalarla önerebileceğiniz yerler nereler? (sağlık hariç).
Tyt 61,50Hocam konu dışı ama kaç TYT-AYT ile yaptınız merak ettim.
Hocam benim bu netlere ihtiyacım var 250k hedefim sence 1 senede Max 2-3 saat vaktim oluyor. İşte çalışıyorum maalesef 27 yaşındayım hedefim olan elektrik elektronik mühendisliği için hazırlanıyorum. Sen nasıl hazırlandın kaç saat çalıştın biraz bilgi verirmisin?Tyt 61,50
Ayt 24,75
Merhabalar. Sayısalda aşağıdaki sıralamalarla önerebileceğiniz yerler nereler? (sağlık hariç).
Bandırma üni en son 171 binle almış. O sıralamalardan düşme ihtimali olabilir mi sence hocam?Merhaba @Meehumcj. Öncelikle sonucunuz aslında fena gelmemiş.
Çok fazla seçenek var ama Sayısal 199.000 sıralama ile gelme ihtimali olan 5 yer:
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği.
İstanbul Medeniyet Üniversitesi Fizik Mühendisliği.
Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği.
Mersin Üniversitesi Matematik.
O kadar düşecek gibi görünmüyor ama her ihtimale karşı eğer istiyorsanız üstlere biraz daha yüksek taban sıralamalı yerleri yazabilirsiniz.Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi en son Sayısal 171.000 sıralama ile öğrenci almış. O sıralamalardan düşme ihtimali olabilir mi sence hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.