KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.512 Makaleler 1 Çözümler 12 28 Ağustos 2025 #21 Evet, hiç beklemediğim bir yerde olsa yerleşebildim. Ya siz?
TurtleCanUsePC Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #22 KiloZuluSierra dedi: Evet, hiç beklemediğim bir yerde olsa yerleşebildim. Ya siz? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Ben tercih yapmadım. Bu sene sıkıca hazırlanacağım.
KiloZuluSierra dedi: Evet, hiç beklemediğim bir yerde olsa yerleşebildim. Ya siz? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Ben tercih yapmadım. Bu sene sıkıca hazırlanacağım.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.512 Makaleler 1 Çözümler 12 31 Ağustos 2025 #23 TurtleCanUsePC dedi: Hayırlı olsun. Ben tercih yapmadım. Bu sene sıkıca hazırlanacağım. Genişletmek için tıkla... İyi bir sonuç elde edeceğinizden eminim.
TurtleCanUsePC dedi: Hayırlı olsun. Ben tercih yapmadım. Bu sene sıkıca hazırlanacağım. Genişletmek için tıkla... İyi bir sonuç elde edeceğinizden eminim.