Geçen sene 100 bin bandındaki üniversiteler 10 bin civarında düştü. Düşük ihtimalle yerleşebileceğini düşünüyorum.
100 binde olup da 10 bine düşen hangi üniversite ya?Geçen sene 100 bin bandındaki üniversiteler 10 bin civarında düştü. Düşük ihtimalle yerleşebileceğini düşünüyorum.
100 binde olup da 10 bine düşen hangi üniversite ya?
Tabii ki bilmemiz mümkün değil siz yine de yazın ama çok umutlanmayın bence. Çünkü bu sene ikinci öğretim de kapatıldı. Oradaki pek çok aday da birinci öğretimi tercih edecek. Daha çok insan girdikçe de tercih edilme oranı daha çok artıyor. Gelmeme ihtimali var. Ama gelme ihtimali de var![]()
Mezun sayısı fazla ama sınava girmeyen çok. Hatta geçen seneye göre daha az kişi sınava girdi bu sene.
Onla alakası olduğunu sanmıyorum. Sonuçta tercihler netlere göre değil, sıralamaya göre yapılıyorGeçen sene sınav bedava olduğu için alakasız insanlar bile girdiğinden dolayı öyle oldu. Bu sene sınav zordu ve 21'in aksine insanlar düşük netlerle istedikleri sıralamayı yapamadılar maalesef. Ben 40-50 bandında beklerken neredeyse netlerimle 23'te ne olacaksa onunla aynı geldi. Bence bu etkiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.